Acusat de matar la seva mare i la seva germana a Arahal

El cruel assassinat parricida de Sevilla: «Edu, he matat la mama i la germana, mata'm»

L'acusat va matar les dues dones en el seu habitatge, a Sevilla, l’any 2016

Juan Antonio, acusat d’assassinar a la seva mare i la seva germana en el seu habitatge situat a la localitat sevillana d’Arahal, va prestar el passat dimarts declaració davant del jurat popular a l’Audiència Provincial de Sevilla i va indicar que «només recorda un tres per cent» del què va passar, assegurant que només té «imatges borroses» de crits i plors.

Els fets van succeir l’any 2016, quan Juan Antonio va cometre un doble assassinat matant a la seva mare i la seva germana. Minuts després del terrible succés, l'home s'hauria adreçat al seu germà per dir-li: «Edu, he matat la mama i la germana, mata’m».

Durant la declaració, el mateix Juan Antonio sí que va assegurar que «portava diversos dies consumint drogues», tot i que no en recordava la quantitat exacta.

L’acusat va confessar els fets al seu germà

Després de declarar el processat, van testificar els seus dos germans. Un d’ells, en aquesta línia, va explicar que va rebre una trucada del cap de la seva germana indicant que no s’havia presentat a treballar i per això ell va anar a la casa familiar, però es va trobar l’habitatge tancat i va accedir a l’interior pel terrat des de la casa del seu veí, qui el va acompanyar. En entrar a la cuina de l’habitatge, així mateix, van trobar les parets plenes de sang i el cos sense vida de la mare de l’acusat.

El germà del presumpte assassí va continuar explicant que poc després el seu veí el va avisar que Juan Antonio estava quiet cap per avall i sobre el llit de la seva habitació. Quan es van apropar, l’acusat es va girar i li va confessar que «havia matat» a la seva mare i germana.

L'acusat d'haver matat la seva mare i germana durant el judici
La Fiscalia demana més de 50 anys pels dos assassinats presumptament comesos per l'acusat | Cedida

 

L’home també va explicar que les dues dones tenien «respecte» de l’encausat i va descriure la seva relació com d’«amo i serventes», ja que Juan Antonio s’aprofitava de la seva superioritat física per «fer un infern la vida» de la seva mare i germana, a qui els exigia diners, que l’alimentessin o li planxessin la roba, segons el testimoni.

Ara, la Fiscalia reclama per l’acusat una pena de 23 anys de presó per cadascun dels assassinats i se li atribueix un agreujant per parentiu. En canvi, la defensa demana l’absolució i sosté que l’acusat es trobava sota els efectes de les drogues.

També et pot interessar....