Juan Carlos, l'home enamorat d'una nena de 13 anys a qui va matar per rebutjar-lo

L'home embogia cada vegada que veia a la nena amb una altra persona
Juan Carlos amb la seva moto| Facebook

 

Aquesta és la història de Juan Carlos Alfaro, l'home del Salobral, a Albacete, de 39 anys, que es va enamorar d'una nena de 13, a la que va acabar matant. La història, succeïda el 22 d'octubre del 2012, és recollida per 'El País', on s'explica que l'assassí, bojament enamorat de la menor, va alertar que si no el deixaven viure la seva història amb la nena, posaria fi a la seva vida.

 

I així ho va fer, com també amb la d'un veí de la petita i, gairebé, amb l'avi d'aquesta, als qui va disparar. Posteriorment, l'agressor es va acabar prenent la vida, posant fi a l'obsessió malaltissa que tenia per la nena i que era una història reconeguda entre la família, que feia anys que intentava evitar que el problema arribés a aquest extrem.

Imatge del lloc on Juan Carlos va acabar amb Almudena i un veí | Cedida

 

Una passió mortal

Aquell malaurat dia, Jua Carlos va posar fi a la vida d'Almudena, de 13 anys, així com amb la d'un veí d'aquesta. Tots dos van morir a l'acte. Durant la seva fugida, l'agressor es va trobar amb l'avi de la petita, conscient que la seva néta havia perdut la vida i, després d'una topada entre ambdós, també el va disparar, encara que en aquesta ocasió va quedar ferit de l'espatlla, però sense ser mortal.

 

Posteriorment, l'home va fugir, encara que ràpidament va ser localitzar per la Guàrdia Civil. Davant la pressió que l'atrapessin i la seva complicada situació, després d'assassinar dues persones i ferir-ne una altra, l'agressor va decidir disparar-se al cap, posant fi a la seva vida i evitant poder ser capturat pels agents de seguretat.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

L'Almudena, la nena de 13 anys | Cedida

 

Una obsessió malaltissa

Almudena i Juan Carlos eren veïns, però la seva diferència d'edat feia impensable que ambdós tinguessin coses en comú. No obstant això, entre tots dos va començar a néixer una relació que es va convertir en quelcom que els propers a la parella no comprenien. Tots dos es van fer molt amics, d'una manera íntima, encara que mai es van identificar com a parella

 

La gent del poble del Salobral considerava que la relació d'ambdós era d'amistat, a causa de la diferència d'edat que tenien, encara que tampoc comprenien quins elements en comú podien compartir. Tot i això, Juan Carlos mai es va amagar i va assegurar que esperaria que Almudena es fes gran per poder estar amb ella, independentment dels rumors que hi haguera per la localitat.

 

La desaprovació de la família d'Almudena

La mare i els avis de la nena van començar a alertar-se de la relació que hi havia entre ambdós, considerant que la mateixa no devia ser aprovada ni acceptada per ningú. La família de Juan Carlos, en canvi, animava a continuar la relació, considerant que si el seu fill la respectava i ella ho consentia, no hi hauria d'haver cap complicació.

 

No obstant això, Adela, la mare de la nena, va denunciar en múltiples ocasions la relació a la Guàrdia Civil, els quals van procedir a realitzar una investigació, però sense trobar indicis evidents de cap delicte que pogués estar cometent Juan Carlos.

 

Per la seva part, Almudena consentia i aprovava la seva relació, donant mostres d'enamorament cap al seu futur assassí, amb qui gaudia de llargues estones junts en les que sempre va assegurar que mai van compartir cap moment sexual entre tots dos.

 

No obstant això, la relació entre la parella es va acabar trencant, moment en què molts van advertir a Juan Carlos que Almudena el podria arribar a denunciar per abusos sexuals. Va ser llavors quan l'agressor, ple d'ira, va anar contra la petita i va posar fi a la seva vida, no podent comprendre com s'havia pogut separar d'ell i molt menys com podria actuar en contra seva.