rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Juan Carlos Quer, als pares d'en Gabriel: «Mantinguin la interlocució exclusivament amb els investigadors»

El pare de Diana Quer apel·la a «l'esperança» com a principal actiu on aferrar-se
Juan Carlos Quer, a 'El programa de Ana Rosa'. | Telecinco

 

Juan Carlos Quer segueix al peu del canó. Hores abans d'exposar al Congrés dels Diputats la seva proposta perquè no es derogui la presó permanent revisable, el pare de Diana Quer va passar ahir pel plató de 'El programa d'Ana Rosa’. 

 

Com no podia ser d'altra manera, aquest es va referir al menut Gabriel —el menor desaparegut el passat dimarts, 27 de febrer, a Níjar— assegurant que donava tot el suport als pares el menor. «L'esperança és el que et dona la fortalesa cada dia per aixecar-te i seguir endavant», va explicar Juan Carlos Quer.

  

  

D'altra banda, el pare va voler valorar la gran solidaritat de la societat del país en general, així com la tasca de la guàrdia civil per poder trobar el petit. Abans d'acabar, però, aquest va optar per donar un consell als pares d'en Gabriel: «Que mantinguin la interlocució únicament i exclusivament amb els investigadors».

 

Juan Carlos Quer i Juan José Cortés, amb el ministre de justícia Rafael Català | CatalunyaDiari.cat

 

Demanen una «reflexió profunda» sobre la presó permanent

Va ser la petició de Juan Carlos Quer i Juan José Cortés, pares de Diana Quer i Mari Luz Cortés, al Congrés dels Diputats. Aquests, de fet, van instar a una «reflexió profunda» als partits polítics d'esquerra del país —el Partit Popular ja recolza la proposta i, de fet, ahir es van reunir amb el ministre Rafael Català— sobre la presó permanent revisable.


 

PSOE i Unidos Podemos, en aquest sentit, encara no han concretat cap reunió els pares, tot i que aquests van sol·licitar-ho a principis del mes de febrer passat.  

 

De fer-se efectiva la reunió, Quer i Cortés els lliuraran les més de 2.300.000 de signatures aconseguides per demanar que no es derogui la presó permanent revisable.  

Comentaris