IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Juan Carlos Quer i 'El Chicle' coincideixen a la vista pel judici de Diana Quer: «No ha estat capaç d'aguantar-me la mirada»

El pare de Diana Quer explica que Abuín «ha abaixat el cap en veure'm»

Juan Carlos Quer, en una imagen de archivo.
Juan Carlos Quer, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

«'El Chicle' no ha estat capaç ni d'aguantar-me la mirada». Amb qquestes dures paraules va relatar Juan Carlos Quer, el pare de Diana Quer, el seu encontre amb 'El Chicle' durant la vista programada als jutjats de Ribeira, a La Corunya, el passat divendres, 4 de maig.

Quer i Abuín, en aquest sentit, van coincidir per primera vegada a la mateixa sala després que 'El Chicle' confessés que havia estrangulat la jove Diana Quer i, tot seguit, havia deixat el seu cos al pou d'un polígon de la localitat gallega d'Asados. El pare de Diana Quer, així mateix, va relatar que l'assassí va desviar la seva mirada quan el va veure.  

L'encontre entre ‘El Chicle’ i Juan Carlos Quer

El Chicle, l'assassí de Diana Quer
'El Chicle' en ser detingut | 324

 

Instants després de la vista, el pare de Diana Quer va assegurar que José Enrique Abuín Gey «va abaixar el cap en veure'm». «Vaig intentar creuar la mirada amb ell», relatava mentre explicava: «M'ha evitat perquè no té la capacitat de mirar-me».«Aquests depredadors sexuals actuen contra éssers que no es poden defensar», va explicar el pare de la jove assassinada per Abuín mentre assegurava que el tràngol continua sent «molt dolorós».

'El Chicle' confessa que va «escanyar involuntàriament»

L'assassí de Diana Quer l'estiu de 2016 va ratificar el passat divendres, 4 de maig, davant el jutge de la causa, Félix Isaac Nio, que va matar la jove, però que la va «escanyar involuntàriament» aquella nit a A Pobra do Caramiñal.

La versió d'Abuín, però, va canviar ostensiblement. En el seu moment, de fet, aquest ja va partir peres amb el seu anterior advocat per les seves reticents mentides i ara hauria tornat a canviar el seu discurs. I és que tot i que va mostrar la seva voluntat de col·laborar amb la Guàrdia Civil, l'assassí de Quer va confessar que no la va atropellar. Quelcom que va explicar en la seva primera versió. 


Comentaris

envia el comentari