Juan Carlos Quer sobre la versió d''El Chicle': «No va segrestar i despullar la meva filla per dur-la a missa»

El pare de Diana Quer valora positivament que l'autor confés de la mort de la seva filla sigui processat per un jurat popular

Juan Carlos Quer, Juan Jose Cortés, Jessica Sanchez y Blanca Estrella llegan al Congreso
Joan Carles Quer valora el procés contra 'El Chicle' | Cedida

 

Juan Carlos Quer manté la seva intenció de no deixar de banda el judici contra José Enrique Abuín Gey, 'El Chicle', autor confés de la mort de la seva filla, Diana Quer. El pare de la víctima es mostra actiu i accepta entrevistes per poder difondre la seva visió sobre els terribles fets.

L'última la va concedir a Susanna Griso a 'Espejo público', on va revelar com va ser la primera vegada que va veure de prop 'El Chicle'. «No va ser capaç de mirar-me als ulls», va afirmar Juan Carlos, que va reconèixer que la seva intenció era veure si existia un indici de culpabilitat en el presumpte assassí de la jove.

La defensa d'‘El Chicle’

'El Chicle', autor del asesinato de Diana Quer
'El Chicle', autor de la mort de Diana Quer | Crónica Global

 

Joan Carles Quer va assegurar que José Enrique Abuín Gey no vol ser condemnat per agressió sexual, i per aquest motiu defensa amb un seguit de declaracions. No obstant això, el pare de Diana Quer va mostrar el seu escepticisme en considerar que «està clar que no va segrestar i despullar a la meva filla per dur-la a missa».

Per això, ha celebrat que 'El Chicle' serà processat mitjançant un jurat popular, fet que segons Juan Carlos Quer és preferible perquè «es mouran pel sentit comú, les evidències i les certeses». En aquest sentit, va comprendre que «a tots ens sembla que el mòbil va ser sexual».

L'estratègia de Juan Carlos Quer

D'aquesta manera, tot i que José Enrique Abuín Gey manté la seva afirmació que va estrangular «involuntàriament» a Diana Quer després que la jove el trobés «robant gasoil», Juan Carlos Quer compta amb una estratègia per demostrar la veritat dels fets.

«Tracta d'ajustar la seva versió a les proves que consten en el sumari», va advertir el pare de la víctima, que va informar que, per contrarestar aquesta activitat, «hem sol·licitat una reconstrucció dels fets i una ampliació de l'autòpsia», per tenir més arguments.

A més, ha recordat que 'El Chicle' va «tornar al pou per enfonsar el cos de la meva filla», el que hauria de representar una evidència que els fets no van ser accidentals, sinó que buscava amagar la culpabilitat i evitar poder arribar a ser caçat per les autoritats policials.


Comentaris

envia el comentari