Juan Ignacio Zoido explica que «esgotarem totes les vies» per trobar en Gabriel

El ministre va instar a «treballar el més ràpid possible» per dur a terme l'anhelada troballa

Juan Ignacio Zoido
Juan Ignacio Zoido, pendent del menut Gabriel Cruz | Cedida

La cerca del menut Gabriel continua a la palestra informativa. El menor desaparegut fa més d'una setmana a Níjar, a Almeria, és notícia a tot l'estat i la pràctica totalitat dels cossos de rescat andalusos han activat l'alerta per trobar al menor de 8 anys. En aquest cas, doncs, el dispostiu de cerca del menor compta, a dia d'avui, amb més de 200 persones involucrades en un radi de 12 quilòmetres

Una de les persones que segueixen molt de prop el cas és el ministre de l'interior, Juan Ignacio Zoido. El responsable dels cossos policials de l'estat, en aquest context, va explicar que manté la responsabilitat «d'esgotar totes les vies» per la cerca del menor. «Hem de treballar el més ràpid possible per trobar al petit. Per fer-ho, però, hem deixar treballar als experts i no fer cap tipus d'especulació», va remarcar el ministre. 

  

La participació ciutadana, «crucial»

«La conscienciació és fonamental», va afirmar el mateix Zoido mentre destacava «la participació dels voluntaris».

En aquest cas, el ministre va al·legar que «és quelcom clau i que no es pot deixar d'agrair», perquè: «La participació ciutadana és crucial per donar suport explícit a les Forces i Cossos de Seguretat».

Els pares d'en Gabriel, esperançats

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramíez
Gabriel Cruz Ramíez, en una imatge d'arxiu | SOSDesaparecidos


 

Patricia Ramírez i Ángel Cruz, els pares d'en Gabriel, van trobar-se amb el ministre Zoido. Aquest mateix, de fet, va reconèixer que «tenen l'esperança de trobar al seu fill» i que, segons ell, els cossos policials de l'estat «estan fent tot el possible per trobar-l'ho i perquè el menut pugui tornar a casa com abans millor».

Justament per això, Zoido va al·legar que treballaran «sense descans perquè els pares mereixen tornar a veure el somriure del petit Gabriel». 


Comentaris

envia el comentari