ATENCIÓ

🚨 Un terratrèmol sacseja el Ripollès

Juan Ignacio Zoido ordena obrir una investigació després de les queixes pel menú nadalenc dels policies allotjats al port de Barcelona

El ministre de l'Interior vol saber per què es va servir aquest menjar, i depurar responsabilitats
El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha obert una investigació després de les queixes rebudes | CatalunyaDiari.cat

 

El ministre de l'Interior del govern espanyol, Juan Ignacio Zoido, ha ordenat aquest dimarts a primera hora que s'obri una investigació per determinar les possibles responsabilitats després de les queixes pel menú de Nadal que han tingut els policies allotjats als vaixells que continuen atracats al port de Barcelona, segons han confirmat fonts d'Interior. 

 

Un menjar pobre i gens festiu

Diversos sindicats de la Policia Nacional van denunciar a través de les xarxes socials que el menú que es va repartir entre els policies enviats a Catalunya consistia en un plat d'espaguetis amb un musclo, un altre plat amb quatre croquetes, i un peix arrebossat, tres panets i una ampolla d'aigua mineral. Segons informa 'El Español', es tractaria del menjar servit al vaixell Rhapsody, atracat a Barcelona per donar allotjament a part dels agents que continuen mobilitzats al nostre país des de diversos punts de l'Estat.

 

En aquest sentit, Zoido ha ordenat a la Direcció General que obri de «forma immediata» una investigació que determini el motiu d'aquest menú, i depurar responsabilitats, en cas que hi hagi. A més, també vol que s'aclareixin totes les circumstàncies sobre aquesta nova polèmica amb l'allotjament dels policies. 

 

Queixes freqüents pel menjar

El servei de menjar ha protagonitzat moltíssimes queixes des d'abans del referèndum de l'1 d'octubre, quan el ministeri de l'Interior va decidir contractar diversos vaixells per allotjar els policies i els guàrdies civils mobilitzats al nostre país. El passat 16 de novembre, el conegut vaixell de Piolín, el Moby Dada, va marxar del Port de Barcelona, però actualment continuen atracats els Rhapsody i el GNV Azurra. 

 

Cal recordar que, a més, que aquest dimarts el ministre Juan Ignacio Zoido ha citat els sindicats de la Policia Nacional i les associacions de la Guàrdia Civil per abordar amb ells les millores salarials i de mitjans materials. 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris