Juan Ignacio Zoido visita els pares del Gabriel, el nen desaparegut

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, es va comunicar amb ells per la via telefònica

Gabriel
Els pares del Gabriel han agraït la visita de Juan Ignacio Zoido | Youtube

Els pares del Gabriel Cruz han quedat totalment bocabadats amb la visita que han rebut en les últimes hores. El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, s'ha personat on es trobaven els familiars del menor desaparegut, per donar ànims i garantir que continuaran fent tots els esforços per trobar-lo. «Té un trosset de cor nostre», ha confessat Patricia Ramírez, mare del petit.

El pare del Gabriel, Ángel Cruz, també ha volgut agrair el detall que ha realitzat el representant governamental. L'home va assegurar que «l'estima i sinceritat» amb la qual es va expressar cap a ells va ser una mostra de bona fe. «Ens hem sentit molt abrigallats per ell», va assegurar la parella, preocupats per on pugui trobar-se el seu fill.

En mans dels millors

En la visita que els va realitzar, Juan Ignacio Zoido va intentar tranquil·litzar als pares de Gabriel Cruz, garantint-los que els «millors professionals» estaven treballant en la investigació. Per això, va assegurar que, ben aviat, aconseguirien obtenir novetats positives, per tal de donar amb el parador on es trobava el menor.

Per la seva banda, la Patricia Ramírez no podia contenir les llàgrimes al recordar que «tot és pel Gabriel», admetent que no podien creure el que els estava succeint. «Tot és pel nostre 'pescaíto'», va dir la mare del petit, destrossada per fer més d'una setmana que no sabia res d'on es trobava el seu fill.

Mariano Rajoy, al telèfon

Si la visita de Juan Ignacio Zoido va sorprendre els pares del Gabriel Cruz, de ben segur que la trucada de Mariano Rajoy els devia impactar, com a mínim, el mateix. El portaveu de la família, Santiago Gurillo, va ser l'encarregat de confirmar que el president del govern espanyol s'havia posat en contacte amb la família, mitjançant la via telefònica.

«Volem agrair moltíssim la trucada que hem rebut del president del govern, Mariano Rajoy, per manifestar-nos el seu suport i estima i reiterar-nos que tenim a la nostra disposició tots els mitjans perquè el nostre petit torni amb nosaltres, que és on ha d'estar», va comunicar, en referència a la trucada que els havia fet l'executiu espanyol.


Comentaris

envia el comentari