Juanín va disparar les seves cunyades i la seva sogra a Aranjuez per venjança

Lissete, la primera ferida, va morir a l'acte a causa dels impactes de la bala

Policia nacional
L'autor del crim es va entregar, després d'haver-se atrinxerat  | CatalunyaDiari.cat

L’ambient de pena i la desolació dels veïns després dels fets succeïts a Aranjuez eren innegables. El diumenge a la tarda, un home, anomenat Juanín, va acabar detingut després de disparar a tres dones des del balcó de casa els seus pares, on vivia mentre es divorciava de la seva dona. Diversos veïns van ser testimonis de com Lissete, la cunyada de Juanín, va rebre l’impacte de la bala i va caure a terra, ja sense vida.

Després que la Lissete caigués a terra, hi va haver dos trets més: un  contra una altra cunyada de Juanín, la Montse, i l’altre contra la seva sogra, la Consuelo. Després dels trets, amb què les dues dones van resultar ferides, es van avisar els agents de seguretat i d’emergències. Mentrestant, l’autor dels fets va decidir amagar-se al pis dels seus pares, fins que finalment la policia el va convèncer perquè s’entregués.

Malauradament, la Lissete, la primera ferida, va morir a causa dels impactes de la bala, mentre que la Montse ha mort unes hores més tard, després de trobar-se en estat crític. La Consuelo, la sogra de Juanín, es troba ferida, tot i que la seva vida no corre perill.

Una discussió des del balcó

Segons la versió dels quals coneixen la zona, Juanín havia iniciat feia poc temps el procés de divorci amb la seva dona, germana i filla de les víctimes. Així, Juanín va abandonar la llar familiar, que compartia amb la seva dona i cinc fills, per a anar a casa dels seus pares.

Casualment, l'habitatge de la sogra de Juanín, Consuelo, se situa pràcticament enfront de la dels seus pares. Pel que sembla, el diumenge passat, Lissete i Montse es dirigien a casa de la seva mare quan es va iniciar una discussió entre l'agressor, des del balcó, i les víctimes, que es trobaven al carrer, que va acabar en tragèdia.

«Em pensava que eren petards»

«Jo al principi em vaig pensar que es tractaven de petards, però vaig treure el cap i vaig veure que estava la Lissete amb els braços enlaire cridant-li alguna cosa a Juanín, fins que ell la va disparar», explica una veïna.

Les primeres hipòtesis remenen la possibilitat que Juanín comencés a increpar-les quan les va veure passar per la zona des del balcó en el qual es trobava. Pensen que podria haver-se dirigit a les víctimes per a fer mal a la seva dona, com a venjança. Juanín, d'ètnia gitana, disposa d'un historial policial on apareixen relacions amb estupefaents, armes i tràfic de drogues.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari