rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

El judici pels abusos sexuals de Pozoblanco contra 'La Manada' se celebrarà abans d'acabar 2018

Els quatre acusats d'aprofitar-se d'una jove cordovesa hauran de passar pel jutjat
Muntatge fotogràfic dels membres de 'La Manada' | El Español

 

Després de saber-se la condemna a nou anys de presó que han de complir els cinc membres de 'La Manada', acusats d'abusar sexualment d'una jove als Santfermins del 2016, els integrants del grup han conegut la data en què hauran de tornar a passar pel jutjat.

 

Abans d'acabar aquest 2018, els joves investigats per presumptes abusos sexuals a una jove a Torrecampo, Còrdova, s'enfrontaran a un altre procés judicial. La fase d'instrucció del cas revelat després dels fets de Pamplona és a prop d'acabar, de manera que la data es determinarà en breus.

 

En aquest sentit, van argumentar que l'absència de més testimonis, després de prendre declaració als quatre sospitosos, fa que el procés hagi de seguir amb les seves etapes. Els investigats van declarar per videoconferència, ja que es troben en presó provisional.

 ‘La Manada’ en Torrecampo

L'altra actuació de 'La Rajada' es va produir el mateix 2016, durant una festa del municipi de Torrecampo. Aquí, el grup es va trobar amb una jove de 21 anys, originària de Pozoblanco, amb qui van interactuar i hi ha indicis d'un suposat abús sexual.

 

Les imatges van aparèixer de manera inesperada revisant les converses de WhatssApp del grup. Es tracta d'un vídeo on apareix una jove inconscient en un cotxe, acompanyada de quatre dels investigats

 

Imatge de 'La Manada' a Torrecampo | El Español

 

En les escenes, es pot apreciar com els investigats s'aprofiten de la situació de la noia per fer-li tocaments sense el seu consentiment. A causa d'aquesta situació, els implicats en l'enregistrament podrien ser acusats de cometre un delicte d'abús sexual.

Tret de sortida del segon judici contra ‘La Manada’

Un cop finalitzat el procés de Pamplona i amb la investigació del jutjat de Pozoblanco en seguiment, només cal que es presentin els informes per part de l'acusació i del ministeri fiscal. D'aquesta manera, començarà el segon cas de 'La Manada', per l'abús sexual a Torrecampo.

 

El proper pas serà la decisió del jutge, qui haurà de triar entre arxivar la causa o dictar una ordre de processament. Aquesta primera resolució s'ha de notificar abans d'acabar el present any.