Imatge de la Judith, la menor desapareguda a Montornès del Vallès

Busquen la Judith, una menor desapareguda aquest dimarts al Vallès

La noia, que té 16 anys, va marxar de casa seva amb una maleta i acompanyada del seu gos

Els Mossos d'Esquadra han fet una crida per trobar una noia de 16 anys que va desaparèixer aquest dimarts a Montornès del Vallès, a la comarca del Vallès Oriental. Segons ha informat la policia catalana, la desapareguda es diu Judith i va marxar de casa amb una maleta i acompanyada del seu gos, de color negre i amb les potes blanques. La policia catalana demana que si algú l'ha vist o té alguna informació contacti amb el telèfon d'emergències 112.

La desaparició de la Judith a Montornès del Vallès és la segona d'una menor en els darrers dies a Catalunya. En aquest sentit, cal recordar que també està oberta una investigació per trobar la Luna de los Ríos, una jove de 15 anys que va desaparèixer el passat diumenge al Pla de Santa Maria, a la comarca de l'Alt Camp

Quart dia de recerca del windsurfista desaparegut a Cambrils

D'altra banda, a la Costa Daurada, continua en marxa per quart dia consecutiu l'operatiu per trobar el windurfista de 54 anys desaparegut després de sortir al mar diumenge al matí de la zona de Vilafortuny, a Cambrils. Les tasques es concentren, principalment, en una zona marítima a més de 20 milles al sud i sud-est de la costa. Salvament Marítim, que coordina les operacions, manté en aquesta àrea l'embarcació Salvamar Fomalhaut i l'helicòpter Helimer 221, que estén el seu radi de recerca fins a 40 milles mar endins.

En les tasques també participa la patrullera Río Martín de la Guàrdia Civil, però aquest dimecres ja no ho fa l'helicòpter de Mossos d'Esquadra. Aquest dimarts, va aparèixer una planxa a alta mar que, tot i les especulacions inicials, no es correspon a la del desaparegut. Salvament Marítim ha fet arribar avisos als navegants perquè extremin la vigilància a la zona i puguin detectar algun indici del desaparegut.