IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un jugador de futbol queda tetraplègic després d'una festa en una piscina a Eivissa

Es tracta de Joey Hutchinson, qui va ser jugador del Birmingham

Joey Hutchinson, jugador del Birmingham durant la Premier League del 2002
Joey Hutchinson va ser jugador del Birmingham durant la Premier League del 2002 | Cedida

Una notícia que s'ha fet pública avui ha deixat al món del futbol sense paraules. Segons ha informat 'Mundo Deportivo', Joey Hutchinson, qui va ser jugador del Birmingham durant la Premier League del 2002, ha quedat tetraplègic. Concretament, s'ha donat a conèixer que es troba en aquesta situació després d'haver-se trencat el coll durant una festa en una piscina d'un 'beach club' d'Eivissa.

Els fets van passar el 2016

L'accident va tenir lloc l'any 2016, però ara ha sortit a la llum després que l'exfutbolista, de 37 anys, hagi demandat al local on va patir el tràgic succés. L'establiment en qüestió és l'Ocean Beach Club de Sant Antoni, i el denunciant demana una indemnització de 10 milions d'euros. En aquests moments un jutjat de Londres és el que està estudiant si la demanda s'ha de celebrar al Regne Unit, com sol·licita Hutchinson, o a Espanya, com desitja el mencionat establiment.

Les últimes informacions han arribat amb nous detalls sobre la mencionada querella mentre no es decideix on se celebrarà el judici. L'exjugador, que va deixar el futbol el 2008 per treballar com inspector de soldadures, al·lega que va assistir a una festa del local amb un amic i que allà va ser on va tenir el lamentable accident en una piscina. El britànic va relliscar, va caure i es va trencar el coll, de fet, va ser trobat flotant a la piscina des d'on va ser traslladat immediatament a l'hospital.

Hutchinson creu que s'hauria pogut evitar

Aquell lamentable accident ha produït que l'afectat tingui «la capacitat deteriorada per moure les espatlles, els colzes i els canells», i en si mateix li ha comportat «la paràlisi total del seu cos». Una situació que, segons la víctima, s'hauria pogut evitar si en el local hagués existit la senyalització necessària, indicant que estava prohibit banyar-se a la piscina. Però encara hi ha més, i és que en la demanda s'exposa que, l'endemà, un dels seus amics va acudir al local per aconseguir les imatges de les càmeres de seguretat, i després de negar-los-hi, van assegurar que havien estat esborrades.

Per la seva banda, l'Ocean Beach Club de Sant Antoni no ha dubtat en manifestar, no sols que la justícia britànica no té jurisdicció per a jutjar uns fets ocorreguts a Eivissa, sinó també que Hutchinson es va colar en la zona VIP del local, ja que la seva entrada no donava accés a aquesta àrea. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari