Un jugador de Rubí acaba a urgències després d'una batalla campal en un partit de futbol juvenil a Terrassa

Els ajuntaments de les dues ciutats ja han denunciat els fets
Imatge d'un dels moments de la baralla.
Imatge d'un dels moments de la baralla. | Rubitv.cat

Els governs municipals de Terrassa i Rubí han condemnat «amb tota la contundència» la baralla que diumenge, 15 d'abril, al migdia va haver entre jugadors dels equips Sant Pere Nord de Terrassa i l'Escola de Futbol Can Mir de Rubí en un partit de Segona Divisió Juvenil que s'estava celebrant al Camp Municipal de l'equip egarenc. 

 

Una baralla que va acabar amb diversos jugadors ferits, els quals van haver de ser atesos en un centre hospitalari. Davant d'aquestes agressions i les paraules pujades de to dels jugadors, l'àrbitre va acabar suspenent el partit. 

  

 

 

Un dels jugadors del Rubí va acabar inconscient

Segons informa el mitjà local, 'Rubitv.cat', la jornada va acabar amb un dels jugadors del Rubí inconscient, diversos ferits i l'arribada d'agents dels Mossos d'Esquadra per podar ordre. El club rubinenc ja ha interposat una denúncia als Mossos i a la Federació Catalana de Futbol. No obstant això, el club terrassenc, i segons informa el citat mitjà, encara no s'ha posat en contacte amb el CEF Can Mir per demanar disculpes. 

 

Així doncs, i davant d'aquests fets, els Ajuntaments d'ambdues ciutats han denunciat la violència en l'esport, alhora que han subratllat que les baralles com les de diumenge «mereixen el més absolut rebuig per part de les institucions, l'afició, el món de l'esport i la ciutadania en general». 

 

Tanmateix, els dos consistoris ja han contactat amb les presidències dels dos clubs per traslladar-los la seva preocupació i demanar-los que prenguin mesures per evitar que es tornin a repetir situacions com les de diumenge. 

 

D'altra banda, i segons ha explicat el CEF Can Mir a diversos mitjans locals, durant la primera meitat del partit, aficionats i familiars del Sant Pere Nord van suggerir als seus jugadors que fessin ús de la violència per poder aturar el bon joc dels jugadors rubinencs, ja que aquests anaven guanyant al club egarenc, malgrat anar últims amb 0 punts. 

Una autèntica batalla campal

Tanmateix, des de la grada es van produir diversos insults racistes cap a l'àrbitre Aiman Barrouhou, insults masclistes contra l'entrenadora del CEF Can Mir i insults i comentaris molt pujats de to contra els jugadors rubinencs, segons informa 'Rubitv.cat'. 
 

Així doncs, l'equip de Rubí va demanar a l'àrbitre durant el descans que fes constar aquesta situació a l'acta de partit. I és que, segons diuen des del CEF Can Mir, durant el partit es van poder escoltar alguns crits com 'Doneu-los-hi fort, partiu-los-hi la cama' o 'Envieu-los a l'hospital'. Uns comentaris que, segons diuen, també hauria aplaudit l'entrenador del club terrassenc. 

 

A la segona meitat, l'ambient caldejat va anar a més. I és que segons el mitjà citat, un jugador del Terrassa hauria fet una forta entrada a un davanter rubinenc, i l'àrbitre va decidir expulsar el jugador del Sant Pere Nord amb una targeta vermella.

 

Va ser llavors quan els jugadors terrassencs van començar a rodejar l'àrbitre, amb l'entrenador i alguns familiars, amb la intenció d'agredir-lo. Per aquest motiu, l'àrbitre va decidir suspendre el partit al minut 73 i va fugir corrents cap al vestuari per evitar ser agredit. 

 

No obstant això, el conflicte no es va acabar aquí, sinó que va desviar-se contra els jugadors rubinencs, els quals havien intentat protegir el col·legiat. Finalment, el porter del CEF Can Mir va ser agredit per un aficionat terrassenc amb un fort cop de puny al clatell, que el va deixar estirat a terra i sense coneixement, segons apunta el mitjà local. 

 

A més, altres jugadors del Sant Pere Nord van agredir amb cops de puny i puntades a diversos jugadors rubinencs, alguns dels quals també van haver de ser atesos pels serveis mèdics. Comentaris

envia el comentari