Julia, la nena morta per leucèmia

Julia, la nena que va anar a l'hospital amb mal de cap i va morir hores després

Els metges li van diagnosticar leucèmia

Dies enrere, una menor de 13 anys va morir després d'assistir a l'hospital amb forts mals de cap. La nena, anomenada Julia, va ser diagnosticada amb leucèmia al mateix centre mèdic. Hores després va ser quan va perdre la vida. Aquest fet ha succeït als Estats Units.

Un mal de cap va provocar que acudís a l'hospital

La noia va anar a l'hospital perquè no es trobava bé. A Julia li feia molt de mal el cap i, a més, patia una infecció a l'oïda. Un cop a l'hospital, els sanitaris van fer a la petita una sèrie de proves per comprovar-ne l'estat de salut. Aleshores, li van donar la pitjor notícia que li podien comunicar: Júlia patia leucèmia.

Després d'aquesta dura i dolorosa informació, els familiars es van quedar consternats. No s'ho podien creure. Ningú de la família mai no va pensar que pogués estar malalta de tal gravetat. Així ho va fer saber la mare de la difunta. La progenitora va voler explicar el que va passar a través del seu compte de Facebook.

Foto del passadís d'un hospital
Semblava ser una visita normal a l'hospital, però va tenir el pitjor desenllaç per tothom. | Catalunya Diari

«Més preguntes que respostes»

«Julia està en estat molt crític. Li han diagnosticat leucèmia i no està conscient», expressava la mare a les xarxes. Després de conèixer la condició de la seva filla, la dona va afegir «té un equip complet de neurocirurgians, hematòlegs, oncòlegs i molt més. Tenim més preguntes que respostes en aquest moment».

Hores després, la nena va morir. Dennis, el pare de la jove, va explicar que Júlia «tenia sagnat al cervell, als pulmons, a l'estómac i a tot el cos». L'home va indicar que el personal sanitari no va poder fer res per salvar la vida de la seva filla.

Els pares no s'expliquen com va passar aquesta tragèdia a una nena que aparentment sempre estava sana. L'únic que patia la menor era fatiga i blaus al cos que li apareixien amb força facilitat. «No va tenir mai res més enllà d'un refredat i mai ha estat hospitalitzada per res des que va néixer», expressava la mare.

Ara, als familiars han de fer front a una pèrdua totalment inesperada i, sobretot, molt dolorosa per a tots.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!