Julián Romero

Julian, el guàrdia civil mort massa jove mentre estava de servei

L'agent va morir per un presumpte infart al cor

Consternació entre els agents de la Guàrdia Civil. Dijous passat a la matinada un membre de la Benemèrita va perdre la vida.

Es tracta de Julián Romero Correa, un home de 41 anys. L'agent, natural de la ciutat de Badajoz, va morir en ple servei de nit al municipi de Montijo, pertanyent a la província de Badajoz.

Va morir en ple servei

Segons la informació proporcionada per la Guàrdia Civil, l'home estava treballant en una guàrdia nocturna. En un moment donat, sense avís previ, l'agent va perdre el coneixement i va caure de sobte a terra desplomat.

Els seus companys de guàrdia van ser els encarregats de donar la veu d'alarma al centre d'Urgències i Emergències del 112. Tot seguit van intentar reanimar-lo per tots els seus mitjans.

Tot i això, no ho van aconseguir. Un cop van anar al lloc els serveis d'emergències tampoc no van poder fer res per salvar la vida de Julián.

La hipòtesi és que Julián va patir un infart fulminant que va acabar amb la seva vida. No obstant això, cal esperar els resultats de l'autòpsia per aclarir les causes de la mort.

Els companys de la Guàrdia Civil li van fer un homenatge

El vetlatori de l'agent de la Benemèrita es va realitzar al Tanatori de La Soledad, a Badajoz. L'enterrament va tenir lloc divendres passat i es va dur a terme a la Santíssima Trinitat de Sant Roc. Després de la cerimònia, els companys del mort havien organitzat un homenatge en honor seu, que van ressaltar que Julián «era un company excepcional».

Guàrdia Civil d'esquenes
Els agents de la Guàrdia Civil van destacar el gran company que era Julián | EFE

Després de la trista notícia de la seva mort, alguns dels veïns de la localitat de Montijo van expressar a través dels seus comptes a les xarxes socials el seu lament. Van voler fer arribar a la família i als més propers el seu condol.

Per la seva banda, la Guàrdia Civil també va mostrar els seus condols a la família de Julián. Al comunicat realitzat per anunciar la mort van explicar que la seva pèrdua «ha omplert de desànim tot el benemèrit cos». La Benemèrita va expressar que estaven a la seva disposició en aquests moments tan durs de fer front.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!