ARA MATEIX

🔴 Un grup de manifestants talla completament la ronda Litoral de Barcelona

La justícia anul·la la sanció imposada a una caporal dels Mossos per insultar Puigdemont

La pena era de 7 mesos de suspensió d'ocupació i sou i pèrdua de destinació
La justícia anul·la la sanció imposada a la caporal dels Mossos Inma Alcolea | Inma Alcolea

 

El magistrat del jutjat del Contenciós-Administratiu 15 de Barcelona, Andrés Maestre Salcedo, ha anul·lat la sanció de 7 mesos d'ocupació i sou que li va imposar el director general dels Mossos a la caporal Inmaculada Alcocea el 27 de febrer de 2018, segons ha informat 'Confilegal'.

 

La caporal havia sigut sancionada per uns comentaris menyspreadors sobre Carles Puigdemont publicats a la seva pàgina de Facebook i la sanció va comportar la pèrdua de destí en la Unitat Regional de Policia Administrativa de Girona, ciutat on resideix, i la seva adscripció a d'altres properes com Arenys de Mar i Figueres.

 

La caporal va al·legar des d'un principi que ella no havia sigut

Alcolea havia al·legat des d'un principi que ella no havia estat l'autora dels comentaris a la seva pàgina de Facebook, sinó la seva mare, de 83 anys, que utilitzava el seu ordinador i que ho havia fet sense el seu coneixement.

 

A les publicacions, fetes entre novembre i desembre de 2016, s'hi podien llegir comentaris molt crítics amb el Govern de la Generalitat com: «els de la CUP són uns bruts» o «És un mort de gana sense ofici ni benefici» en referència a l'expresident Carles Puigdemont.

 

També et pot interessar...