La responsable de l'agressió lesbofòbica i anticatalana al metro de Barcelona es justifica

L'agressora defensa que no es va alterar per un petó, «no em vaig queixar només per un petó, ho vaig fer perquè s'estaven 'morrejant' amb nens davant»
La dona que va insultar més de 10 minuts a una parella al metro de Barcelona demana disculpes per «les formes»   | Twitter (@carlunsky)

 

La dona que va protagonitzar l'agressió lesbofòbica i anticatalana al metro de Barcelona fa una setmana, ha donat la seva versió dels fets després que el vídeo que va publicar la víctima a la xarxa es fes viral. L'agressora ha explicat la seva versió i s'ha disculpat en un vídeo que ha publicat 'La Vanguardia'.

 

La noia nega ser homòfoba ni racista, i demana disculpes a una de les víctimes per les maneres en les quals va actuar i afegeix «jo no li vaig pegar en cap moment, i li vull demanar perdó a la noia amb la qual estava». 

 

L'agressora defensa que no es va alterar per un petó, «no era un petó, no em vaig queixar només per un petó, ho vaig fer perquè s'estaven 'morrejant' amb nens davant i els hi vaig demanar respecte» i afirma que li seria igual qui ho fes, que no era qüestió d'homofòbia «a mi m'és igual el que facis amb la teva vida, era perquè hi havia nens al davant».

 

Assegura que demanava «respecte»

Després de reiterar diverses vegades «no sóc homòfoba», sinó que el que demanava era «respecte», la dona també ha aclarit que no té cap problema amb els catalans «el meu marit és català i el meu fill també», justificant que digués «i a sobre, catalanes!» en mig dels insults dirigits a les noies.

 

A més a més, no es retracta del crit de «maricona», ja que assegura que és la manera en la qual es refereix, de forma afectuosa, al seu germà i a totes les persones del col·lectiu que coneix «en conec moltes i inclús tinc una cosina lesbiana» i assegura que els hi diu així perquè «em costa dir lesbiana, no em surt la paraula». 

 

 

 

Les xarxes s'han encès amb la resposta de l'agressora, a la qual han criticat, considerant que més que arreglar les coses sembla que les hagi empitjorat. 

 

 

 

També et pot interessar...