IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

El jutge abandona provisionalment la investigació contra la dona de 'El Chicle' per falta de proves

El lletrat considera que no hi ha indicis de la seva implicació en el crim de Diana Quer

Imagen de Rosario junto a su hermana gemela Vanesa.
Imatge de Rosario amb la seva germana bessona Vanesa. | Cedida
 

El Jutjat d'Instrucció número 1 de Ribeira, a la Corunya, ha decidit aquest dimarts abandonar la línia d'investigació sobre la dona de José Enrique Abuín Gey, 'El Chicle' en considerar que no hi ha indicis suficients de la seva implicació en la desaparició i mort de la jove madrilenya Diana Quer.

Segons l'última versió de Rosario R., la dona de l'assassí confés va romandre al seu domicili durant la nit del 22 d'agost de 2016, nit de la desaparició de Diana. Aquesta versió «resulta contrastada per la resta de diligències practicades», assenyala el jutge al seu escrit.

L'auto indica també que l'Institut Nacional de Toxicologia no ha trobat proves de la implicació de Rosario en l'homicidi i, per tant, es considera que de moment no ha de ser investigada com a còmplice del seu marit.

Pren força la hipòtesi de la violació

D'altra banda, la Guàrdia Civil té motius per pensar que 'El Chicle' va violar a Diana Quer, i és que l'anàlisi del cos de la jove mostra signes de violència, encara que no els suficients per determinar que va ser víctima d'un atropellament, tal com va assenyalar l'assassí en un primer moment. L'advocat de José Enrique ja ha afirmat que si l'informe definitiu de l'autòpsia dicta que hi va haver violació, abandonarà al seu client.

«Tant de bo l'informe, quan n'hi hagi, avali la tesi d'Enrique Abuín, pel seu bé i també perquè nosaltres tinguem consciència clara sobre el que hem de fer», ha assenyalat José Ramón Serra, que a hores d'ara encara defensa l'acusat.

Finalment, Institucions Penitenciàries estaria considerant traslladar a l'acusat de la presó de Teixeiro, amb l'objectiu d'allunyar-lo d'altres presos pertanyents a un antic clan conegut com 'Os Fanchos'.


Comentaris

envia el comentari