El jutge impedeix la incineració de Gabriel Cruz

El magistrat ho ha decidit aquest matí

Féretro de Gabriel Cruz.
L'enterrament de Gabriel Cruz. | CatalunyaDiari.cat

Rafael Soriano, jutge titular del Jutjat d'Instrucció número 5 de Níjar, a Almeria, ha optat per suspendre la incineració del cos de Gabriel Cruz i sospita que Ana Quezada, principal investigada, no va actuar sola.

Tot i això, a hores d'ara continua mancant la declaració d'Ana Julia Quezada —que s'acull al dret de no declarar durant les 72 hores inicials— i el magistrat encara no pot dur a terme cap mena de sentència sobre l'assassinat del menut Gabriel Cruz. 

El motiu de l'elecció del magistrat

L'autòpsia revela que el menor va morir per asfíxia provoca per estrangulament. Tot i això, el magistrat del cas argumenta que encara necessita més proves de l'agressió física al menor per poder tancar el cas i és per això que aquest ha optat per prendre aquesta controvertida elecció.

Si el cos del petit Gabriel Cruz no és incinerat, el jutge al·lega que podrà recollir encara més proves sobre la defunció del menut i podrà fer-ne una anàlisi més exhaustiu.

El fèretre amb les restes del menor ha estat traslladat aquest matí a la Catedral d'Almeria, on s'ha celebrat l'emotiu funeral del petit, desaparegut a Níjar el passat dimarts, 27 de febrer. 

Els pares, molt agraïts

Els pares de Gabriel no s'han arronsat i han agraït totes les mostres d'afecte que han rebut durant tot el passat dilluns, 12 de març. Diverses personalitats com Susana Díaz o el ministre José Ignacio Zoido van voler ser amb els progenitors de la víctima en un dia de summa duresa.

En aquest context, doncs, centenars de rams de flors blanques i corones van inundar la capella ardent. Així mateix, aquesta es va omplir missatges d'afecte i dolor que es van anar aglutinant al voltant del fèretre del petit.


Comentaris

envia el comentari