Un jutge impugna el divorci de Gustavo González i encara segueix casat

La seva dona hauria al·legat «que no sabia el que signava»

Gustavo GonzálezUn jutge impugna el divorci de Gustavo González | Telecinco

 

El procés de divorci de Gustavo González està sent molt més complicat del que ell s'esperava. Segons ha explicat Belén Esteban a 'Sálvame', el paparazzi ha vist com un jutge ha impugnat el seu divorci i encara continua casat amb la seva anterior dona.

La col·laboradora de 'Sálvame' ho ha explicat davant la mirada del seu company i protagonista de la història, que estava present al plató i ha reaccionat sense cap sorpresa. «És molt curiós perquè evidentment jo estava al corrent del tema, estava esperant a veure quant temps trigaria l'altra part en filtrar-ho», ha dit.

«El cas s'ha arxivat. Això vol dir que, avui dia, Gustavo i la seva dona segueixen casats», assegurava Belén Esteban. El col·laborador ha respost a aquesta afirmació que era «cert, però amb molts matisos».

No sabia el que estava signant

Segons sembla, el motiu pel qual el jutge ha decidit impugnar el divorci, tal com ha assegurat la parella de Maria Lapiedra, és que la seva exdona «deia que no sabia el que signava». «S'ha revocat i s'ha fet un seguit d'al·legacions i sembla que han fet el seu efecte», afegia Gustavo, confessant que la separació li està comportant molts problemes, tan familiars com en la seva relació amb l'exactriu porno.

Imagen de María Lapiedra y Gustavo González durante el evento.
Imatge de Maria Lapiedra i Gustavo González | Gtres

 

Per aquest motiu, María Patiño li va preguntar si hi havia alguna cosa per la qual la seva exparella se sentís enganyada a l'hora de revisar les condicions de l'acord, aixecant els dubtes sobre l'existència d'algun tipus d'interès econòmic després d'aquesta decisió.

Mila Ximénez carga contra Gustavo

L'assumpte, però, va anar més enllà i la conversa va derivar en un debat sobre què havia dit Gustavo de la seva exparella. En aquest context, Mila Ximénez va acabar tirant-li en cara alguns comentaris, cosa que no va agradar gens al paparazzi.

«A mi em fa molta gràcia quan posa aquesta cara d'innocent, a més es pixa de riure quan hi ha un tema de la seva exdona», començava Mila, afegint: «Molt abans que se separés i que abans que la raó fos la seva parella, vaig saber d'un comentari lletgíssim: 'la meva dona ha marxat de casa i m'ha deixat el problema dels nens'».

«Aquest comentari no te l'he pogut fer a la punyetera vida. O menteixes o te l'imagines o espero que no tinguis aquesta maldat. Els meus fills no són un problema, estàs mentint! Ets una cínica!», esclatava Gustavo, començant una forta discussió amb Ximénez.


Comentaris

envia el comentari