IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El jutge imputa els pares de Nadia per provocació, exhibicionisme i explotació sexual

El jutge ha pres la decisió després d'escoltar les seves declaracions per la troballa d'unes imatges de contingut sexual de la nena

Imatge de Fernando Blanco a l'entrada del jutjat | TV3

 

El titular del Jutjat d'Instrucció 1 de La Seu d'Urgell ha obert un nou procediment contra els pares de Nadia, Fernando Blanco i Margarita Garau, pels presumptes delictes d'exhibicionisme, provocació sexual i explotació sexual. Segons han informat aquest divendres fonts judicials, ho ha acordat després de les declaracions dels progenitors pel contingut d'unes fotografies confiscades a la família de suposat contingut sexual, en les quals tots dos han contestat a les preguntes del jutge, el fiscal i l'advocat de la defensa.

En aquesta nova causa que ara s'inicia, Blanco i Garau tenen condició d'investigats per aquests delictes sexuals, i el jutge enviarà aquestes diligències prèvies al deganat de la Seu perquè siguin repartides entre els jutjats d'instrucció d'aquest partit judicial, que són dos. El jutge va considerar en citar als pares, que la troballa de les instantànies no ha estat una simple sospita sinó «la constància i evidència de clars indicis objectivats de participació de la persona investigada (el pare) en la comissió dels referits delictes de provocació sexual i explotació sexual». D'altra banda, el jutge ha acceptat que la Generalitat sigui part de l'acusació particular en el procediment que segueix en el seu jutjat per la presumpta estafa per haver recaptat fins a gairebé un milió d'euros per a tractaments per a la seva filla que suposadament no es van realitzar.


Comentaris

envia el comentari