rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

L'informe de l'autòpsia de Diana Quer trigarà a sortir a la llum

L'advocat d''El Chicle' no ha tingut accés a l'informe preliminar de l'autòpsia
Diana Quer. | Facebook.

 

José Ramón Sierra, l'advocat de José Enrique Abuín Gey, és un dels qui està esperant els resultats i l'informe de l'autòpsia del cadàver de Diana Quer, els quals encara no han estat proporcionats a cap de les parts, per decidir si continuar o no portant la seva defensa. Tanmateix, el jutge instructor de Ribeira que porta el cas de la jove tampoc ha avisat sobre quan es donaran a conèixer, segons indica l'ABC'.

 

Així doncs, l'advocat de 'El Chicle' no ha tingut accés a l'informe preliminar de l'autòpsia i haurà de continuar esperant nous detalls que puguin determinar si és certa o no la versió dels fets del seu client. De fet, ja va assegurar que deixaria el cas si es confirma que va abusar sexualment de la jove abans d'assassinar-la, tot i que Abuín va admetre, extraoficialment, que ho va intentar.

La teoria de l'atropellament

La versió de l'acusat se sustenta en la teoria que suposadament hauria atropellat a Diana la nit que va desaparèixer, el 22 d'agost de 2016. No obstant això, 'El Chicle' va arribar a canviar la seva declaració a causa de la pressió dels investigadors. Per això, va dir que havia intentat emportar-se la jove per la força i abusar sexualment d'ella, però Diana es va resistir.

 

A més, va confessar el lloc on es trobava el cos de la noia després d'haver-la estrangulat i matat al seu cotxe. Així ho va explicar en el moment en què estaven a la fàbrica abandonada on havia amagat el cadàver.

 

Ramon Sierra, advocat de 'El Chicle' | RTVE

L'autòpsia fa més creïble la teoria de l'estrangulament 

L'informe preliminar de l'autòpsia fa evident que la primera versió d'Abuín no pot ser certa perquè no hi ha ferides tan violentes al cos de la jove. D'altra banda, atorga més credibilitat a les segones declaracions perquè els especialistes van trobar marques vermelles al seu cos que verificarien la mort a causa d'un estrangulament. Tot i això, l'advocat de l'assassí ha recuperat la primera versió per tornar a fer ús d'aquesta en la defensa.

Comentaris