Un jutge ordena buscar en un supermercat de Boadilla del Monte a María Piedad, desapareguda l'any 2010

Es va sospitar del seu exmarit, cap de manteniment de l'establiment, com a responsable de la seva desaparició

Imagen de María Piedad García Revuelta.
Imatge de María Piedad García Revuelta. | Cedida

María Piedad García Revuelta va desaparèixer ara fa gairebé vuit anys, el 12 de desembre de 2010, va ser al municipi de Boadilla del Monte, a Madrid. Ara es tornarà a buscar el seu cos, aquest cop al lloc on treballava, un supermercat Mercadona del municipi.

El jutjat número 5 de Móstoles ha autoritzat la recerca a l'interior del Mercadona on treballava la dona. Allà hi buscaran proves per esclarir els fets de la matinada del 12 de desembre de 2010. Llavors se la va veure per última vegada a la sortida d'un karaoke, després d'un sopar d'empresa al qual va anar amb la seva exparella, treballador del mateix supermercat.

Buscaran al Mercadona de Boadilla

Totes les acusacions després de la desaparició de la dona es van centrar en el seu exmarit, Javier Sánchez. Ara el cas ha sigut reobert per petició de la família, i, de moment, l'únic lloc on ja s'ha permés el registre ha estat al Mercadona on tots dos treballaven.
 

Es preveu que es faci l'aixecament de diverses rajoles del magatzem del Mercadona de Boadilla per trobar algun indici que pugui portar fins a la desapareguda, tot i que fins ara no s'ha fixat la data en què això es farà.

Captura del vídeo de seguridad donde se ve a la expareja de María Piedad la tarde después de su desaparición
Imatge on es veu a l'exparella de María Piedad la tarda després de la seva desaparició| ABC

 

El dia de la seva desaparició, l'exmarit de María Piedad va sortir amb ella del Karaoke al qual es trobaven de celebració, ell va oferir-se a portar-la a casa seva i després d'això res més se sap de la dona. Les seves companyes no estaven massa convençudes de l'oferiment de l'home, però María Piedad va acceptar. Va ser unes hores després quan Javier va enviar un missatge a una de les amigues de la dona assegurant que l'havia deixat a casa.

Es va suïcidar

L'home però, va mentir. María Piedad no va arribar a casa seva, de fet encara no se sap que va passar amb ella, tot i que, pels fets, totes les hipòtesis apuntaven a un assassinat per part del seu exmarit. Ell va decidir fugir del municipi i viatjar d'incògnit per no ser descobert. Finalment va acabar suïcidant-se sense que la dona hagués aparegut abans.
 

Durant molt de temps es va buscar a la desapareguda en el riu Guadarrama i a la zona de Raya de Palancaren, sense èxit. Però ara, els investigadors buscaran al magatzem del Mercadona on treballaven, doncs allà es va trobar sang, tot i que era del seu exmarit.


Comentaris

envia el comentari