rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La jutge ordena presó provisional per a tres detinguts en l'operació contra els 'Hells Angels'

19 membres dels 'Hells Angels' van ser detinguts pels Mossos el passat dimecres
Imatge d'alguns objectes que els Mossos van trobar durant l'escorcoll a la seu dels 'Hells Angels AC' | Cedida

 

Noves i importants novetats sobre el cas dels ‘Hells Angels AC’. La banda de moters de Catalunya, que van ser detinguts el passat dimecres a Barcelona, eren buscats pels cossos policials catalans i considerada pels Estats Units —i aquest detall no va passar inadvertit— com una banda criminal.

 

Després de la detenció, doncs, la justícia estatal ja ha jugat les seves cartes i s’ha resolt amb una primera sentència ferma sobre alguns dels seus membres més destacats. A alguns d’ells, de fet, se’ls ha ordenat la presó provisional comunicada i sense fiança.

Presó provisional per a tres membres

El jutjat d’instrucció número 1 de Sabadell ha ordenat presó provisional comunicada i sense fiança per a tres detinguts relacionats amb la banda motera 'Hells Angels'.

 

Després que hagin passat aquest divendres, 9 de febrer, a disposició judicial, la jutgessa els acusa d'un delicte d'homicidi i en decreta també la llibertat provisional amb compareixences al jutjat per a altres dos arrestats de l'organització. Aquests, així mateix, acusats d'un delicte contra la salut pública.

 

 

Els catorze detinguts restants han quedat en llibertat en seu policial, segons ha informat el TSJC.

Excursions, gimnasos i sopars

La notícia de la detenció va generar força expectació. No tanta, però, com la que va sorgir al restaurant ‘La Quadra’, un dels locals a tocar de l’espai on els ‘Hells Angels AC’ exercia les seves labors.

 

«Duien a terme les activitats normals d'una associació d'aficionats a les motos», va apuntar Antoni Pascual, el propietari del restaurant esmentat anteriorment, que va comentar que «sortien a fer excursions, havien muntat un petit gimnàs i els caps de setmana quedaven per fer sopars i alguna festa».

 

El veí, així mateix, explicava que quan van arribar al barri van anar a presentar-se i que sovint anaven a dinar i sopar al seu bar: «Tenien un comportament extraordinàriament correcte».

 

Finalment, Pascual que indicava que les persones que freqüentaven el local eren joves i de mitjana edat i que, tot i que alguns lluïen tatuatges, eren «homes i alguna dona que un cop vestits amb roba de carrer normal et semblen totalment corrents».

Comentaris