ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

El jutge decreta presó incondicional per Ana Julia Quezada

L'autora confessa del crim del menut Gabriel ha commocionat el país sencer

Ana Julia Quezada, asesina confesa de Gabriel Cruz.
Ana Julia Quezada, en una imatge d'arxiu | RTVE

 

Ana Julia Quezada, autora confessa de l'assassinat del petit Gabriel Cruz, ha passat per segona vegada a disposició judicial. El jutge instructor del cas ha decretat presó incondicional per Quezada, que ingressarà a la presó de El Acebuche. 

Al punt de les dues de la tarda, de fet, la Fiscalia Provincial d'Almeria havia sol·licitat presó incondicional per la parella del pare del menut Gabriel i ara el jutge ha fet efectiva la petició incial de la Fiscalia. 

Ana Julia Quezada, a la presó de 'El Acebuche'

És el que indicaven tots els pronòstics. Ana Julia Quezada tenia tots els números d'ingressar a la presó esmentada i el jutge no ha fet res més ratificar les previsions.

El centre penitenciari, que es troba a uns 10 quilòmetres d'Almeria, serà la plaça on restarà l'assassina confessa de Gabriel Cruz. En primera instància, però, estarà en un mòdul per a nous presos i encara no es podrà relacionar amb les altres preses del centre.

La investigada, en aquest sentit, no serà ben rebuda a la presó. Algunes de les preses de 'El Acebuche' ja han esmentat que no serà ben rebuda al centre i que «li faran la vida impossible»

«No podrà dormir tranquil·la»

«Li farem la vida impossible, no serà capaç de dormir tranquil·la», han advertit aquest mateix matí algunes de les preses que compartiran centre penitenciar amb Ana Julia Quezada. 

«Els nens són sagrats», han al·legat les preses. Ara, doncs, és el moment de la família. Tot i que la mare de Gabriel Cruz ja ha demanat que cessi l'odi cap a l'autora confessa de l'assassinat del seu fill, ara és l'hora que aquests es puguin refer del mal tràngol que ha suposat la pèrdua del seu fill petit. 


Comentaris

envia el comentari