El jutge crida a declarar els pares de Gabriel com a testimonis

Els pares hauran d'acudir als jutjats d'Almeria al punt de les dotze del migdia

Imagen de los padres de Gabriel Cruz en la concentración celebrada en Puerta de Purchena, Almería.
Gabriel Cruz en una concentració per la cerca del seu fill  | GTRES

El cas de la mort del menut Gabriel continua a la primera plana informativa. En aquest context, Ángel Cruz i Patricia Ramírez, pares del petit assassinat, declararan avui, 22 de març, com a testimonis principals davant el jutge Rafael Soriano.

El titular del Jutjat d'Instrucció número 5 d'Almeria, de fet, és el màxim creditor de la causa contra Ana Julia Quezada i busca noves proves per acabar de resoldre el cas. En aquest sentit, doncs, els pares del menut Gabriel Cruz declararan a les dotze del migdia i el seu testimoni se centrarà, bàsicament, en el que va ocórrer el passat 27 de febrer, quan es va perdre el rastre del nen. 

  

  

Imagen de archivo de Ana Julia Quezada.
Ana Julia Quezada, en una imatge d'arxiu | RTVE

 

Ana Julia podria haver drogat en Gabriel abans d'assassinar-lo

És la principal pregunta que es fa la Guàrdia Civil. El fet és que la benemèrita va trobar una enorme quantitat d'ansiolítics al cotxe on Ana Julia transportava el cadàver d'en Gabriel i, a dia d'avui, encara es resta a l'espera del resultat de l'autòpsia del petit de 8 anys. 

En aquest sentit, els investigadors de l'Institut de Medicina Legal resten a l'espera de l'informe tècnic de l'Institut de Toxicologia per determinar si el cos del menut presentava restes dels fàrmacs.

La versió d'Ana Julia, però, és diametralment oposada a la de la Guàrdia Civil. Aquesta, de fet, indica que duia ansiolítics a l'interior del seu cotxe per combatre l'ansietat que patia des de la desaparició del petit. 
 

En cas que les proves de l'informe tècnic de l'Institut de Toxicologia indiquin que Gabriel Cruz va ser drogat, Ana Julia Quezada podria ser acusada d'un delicte de detenció il·legal, a part de presumpte assassinat per la mort de Gabriel Cruz el mateix dia de la seva desaparició.  

                


Comentaris

envia el comentari