Jutgen un tarragoní per abusar sexualment de la seva fillastra durant quatre anys

El fiscal demana 10 anys de presó per l'acusat per un delicte continuat d'abusos sexuals.

Jutgen un home per abusar sexualment de la seva fillastra durant quatre anys | Cedida

El pròxim dijous, 28 de febrer, l'Audiència Provincial de Tarragona jutjarà un home acusat d'un delicte continuat d'abusos sexuals a la seva fillastra. Els fets van tenir lloc al domicili particular de Tarragona, entre els anys 2009 i 2013, quan la víctima tenia entre 12 i 16 anys.

L'home que tenia una relació matrimonial amb la seva mare i posteriorment una altra filla en comú, s'hauria servit de la seva posició de padrastre i amb freqüència de dues o tres vegades al mes s'hauria dirigit a l'habitació de la nena on n'hauria abusat sexualment durant més de quatre anys. Per aquests fets, el Ministeri fiscal de l'Audiència Provincial demana una pena de 10 anys de presó per un delicte continuat d'abusos sexuals.

Jutgen un home per abusar sexualment de la seva fillastra durant quatre anys | ACN

Delictes d'estafa a l'Audiència Provincial

A més a més del delicte d'abús sexual, l'Audiència Provincial jutjarà dos delictes diferents d'estafa al llarg de la setmana que ve. El dilluns 25 de febrer, una persona seurà al banc dels acusats per un delicte d'estafa en grau de temptativa. Els fets van tenir lloc l'any 2012 a Móra d'Ebre, quan el propietari d'una empresa situada en una nau industrial propietat d'un tercer, va calar foc amb la finalitat de cobrar la indemnització de la companyia asseguradora. Tot i que ho va fer com a conseqüència dels problemes econòmics de l'empresa, la fiscalia demana dos anys i deu mesos de presó.

D'altra banda, el pròxim dimecres 27 de febrer, un veí de Reus ha estat acusat d'estafa després que a través del seu establiment d'assessorament financer i gestió d'inversió, assessorés un client en invertir  el seu capital en operacions de gran rendibilitat però també amb un risc elevat de perdre els diners. En aquesta ocasió, la fiscalia demana l'absolució, ja que entén que els perjudicats van assumir voluntàriament aquestes operacions financeres. Per la seva banda, l'advocat de l'acusació manté la determinació d'acusar l'assessor.


Comentaris

envia el comentari