Jutgen un home acusat d'intentar matar una dona a punyalades a Palamós

La Fiscalia demana nou anys de presó per a l'encausat i una multa de 6.400 euros en concepte de responsabilitat civil per a la víctima

Imatge de la façana dels Jutjats de Girona
Imatge de la façana dels Jutjats de Girona | Cedida

La secció tercera de l'Audiència Provincial de Girona ha anunciat que la setmana que ve se celebrarà un judici penal contra un home que està acusat d'haver intentat matar una dona a ganivetades a la localitat empordanesa de Palamós.

Segons l'acusació de la Fiscalia, els fets es van produir el passat juliol de 2017 quan l'agressor va proposar la víctima passar la nit amb ell i davant la negativa de la dona, la va apunyalar repetides vegades fins que el van aturar. Va ser detingut pels membres de la policia i es troba en presó provisional a l'espera de la celebració del procés judicial.

Per aquests fets, la Fiscalia demana per l'home encausat nou anys de presó pels delictes d'agressió i homicidi en grau de temptativa. A més, contemplen sol·licitar davant el magistrat una indemnització econòmica de 6.400 euros en concepte de responsabilitat civil, per les lesions causades i les seqüeles d'aquest succés.

L'agressor va intentar forçar a la víctima sexualment

Segons els escrits de les declaracions policials i de l'acusació, els fets van succeir el passat estiu de 2017, quan acusat i víctima van quedar per veure's en una zona propera al geriàtric del municipi de Palamós, al Baix Empordà. Ambdós compartien una relació d'amistat, que no va fer suposar a la dona que seria agredida. L'encausat va proposar a la víctima que l'acompanyés a la barraca on ell residia, ubicada a la urbanització palamosina de Balitra. En arribar a l'immoble, l'home va proposar-li que passés la nit amb ell i mantenir relacions sexuals.

En el document d'acusació es recull que no era la primera vegada que l'home li proposava passar la nit amb ell. La dona s'hi va negar i va ser quan l'home va treure una navalla de mida considerable, 8 centímetres, amb la qual va intentar clavar una punyalada a la zona del coll de la víctima. La dona es va defensar de l'atac de l'agressor amb les seves mans, intentant parar les ganivetades i quedant ferida a causa dels talls de la fulla de l'arma blanca.

Finalment, la dona va aconseguir escapar dels atacs de l'individu, retingut posteriorment pel seu cunyat que es trobava treballant en un camp pròxim a la zona dels fets. Agents de la policia van detenir l'agressor i es troba en presó provisional a l'espera de la celebració del judici. El Ministeri Fiscal demana 9 anys de presó per l'encausat i 6.400 euros en concepte de responsabilitat civil per les ferides causades a la víctima.


Comentaris

envia el comentari