Jutgen un home per violar, apunyalar i abandonar una dona en un barranc

L’arrestat pensava que la dona era morta, motiu pel qual la va tapar amb terra i fulles i va fugir del lloc dels fets

Audiència Barcelona
Jutgen un home per violar, apunyalar i abandonar una dona en un barranc | CEDIDA

L'Audiència de Barcelona jutjarà dimecres vinent un delinqüent reincident que, aprofitant un permís penitenciari va segrestar, va violar i va apunyalar una dona, a la qual va llançar en un barranc i la va tapar amb terra i fulles pensant que l'havia matat a Castellbisbal, a la comarca del Vallès Occidental, el 29 d'octubre de 2016.

La fiscalia demana 70 anys de presó per a l’acusat

La Fiscalia demana per a l'acusat, T.P.C., que està en presó provisional des dels fets, la pena de 70 anys de presó per delictes de detenció il·legal, delicte d'assassinat en grau de temptativa, delicte de continuat d'agressió sexual i robatori amb intimidació.

En el seu escrit d'acusació, la Fiscalia considera que l'acusat va cometre els fets aprofitant un permís penitenciari — ja que havia estat condemnat anteriorment per robatori violent, detenció il·legal i agressió sexual— «motivat per la seva ràbia contra les dones pel fet de no poder veure la seva filla a causa de l'oposició de la seva parella».

Li va dir «t’ha tocat» i la va violar diverses vegades

Aquest dia va abordar la víctima quan acabava de pujar al seu cotxe en un aparcament a Igualada a primera hora del matí, i exhibint-li una navalla la va obligar a portar-lo fins a Martorell, assegurant que només volia anar a salvar la seva filla d'uns traficants.

En una urbanització de Castellbisbal, la va obligar a baixar del cotxe i a endinsar-se a peu en una zona boscosa per un camí forestal, i després de dir-li «t'ha tocat», la va violar en diverses ocasions.

Després va obligar-la a endinsar-se en una zona de difícil accés, lliurar-li les claus del cotxe i la targeta de crèdit —a més del codi PIN— i la va posar d'esquena i li va assestar set punyalades en el coll i una a la zona lumbar «amb ànim d'atemptar contra la seva vida per evitar la seva identificació i detenció».

La va cobrir amb terra i branques per ocultar-la

L'arrestat la va posar d'esquena i li va assestar vuit punyalades | Cedida

La víctima va caure desplomada a terra, i llavors l'acusat va arrossegar-la i va llançar-la per un barranc de cinc metres d'altura, i creient que estava morta li va tirar damunt terra i diverses branques amb la finalitat d'ocultar-la perquè el cos no fos trobat, encara que la dona va sobreviure, prossegueix la fiscal.

L'home va fugir amb el cotxe, el va abandonar a l'A-2 a Martorell i va agafar el tren, i amb l'ajuda d'un nebot menor d'edat, va treure del caixer automàtic 1.000 euros del seu compte, si bé va ser detingut finalment el 31 d'octubre de 2016.

A més dels 70 anys de presó, la fiscal demana per a ell deu anys de llibertat vigilada, ordre d'allunyament i que indemnitzi la víctima amb 70.000 euros per les lesions i seqüeles.  


Comentaris

envia el comentari