La jutgessa dicta presó per a Carlos Sánchez, l'home que va matar la seva dona a Sant Adrià de Besòs

Després d'una baralla, va acabar tallant-li el coll i la va abandonar en un descampat
El jutge ha decidit enviar Carlos Sánchez a presó | Facebook

 

El jutjat de violència sobre la dona de Badalona ha decidit imposar la presó provisional, comunicada i sense fiança per a Carlos Sánchez, l'home de 34 anys acusat d'assassinat a sang freda la seva parella, Kenya Álvarez, de 30 anys, a Sant Adrià de Besòs el dia de Nadal. 

 

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), l'acusat ha comparegut davant la magistrada encarregada del cas, negant-se a declarar, i la decisió ha estat aquesta mesura preventiva. 

 

Un assassinat planificat des de feia mesos

Kenya Álvarez, veïna de Badalona, va ser brutalment assassinada per la seva parella la nit del passat 24 de desembre, i posteriorment, al voltant de les 9 de la nit, el seu cadàver va ser trobat, mig enterrat, en un descampat del barri de la Mina de Sant Adrià. La jove va denunciar la seva parella per maltractament fins a dues ocasions en les darreres setmanes, però en els dos casos va acabar fent-se enrere amb les seves denúncies. 

 

Kenya Álvarez, la jove assassinada amb un cúter a Sant Adrià de Besòs | Facebook

 

Segons s'ha pogut saber aquests dies, l'acusat havia planejat el crim des de feia mesos, i fins i tot va advertir de les seves intencions a un amic. Finalment, segons ha explicat el mateix Carlos als Mossos d'Esquadra, es va barallar amb Kenya el dia de Nadal, i va agafar un cúter amb la intenció de tallar-la a la cara. Ara bé, va fallar, i va acabar tallant-li el coll. En veure que sagnava amb abundància, va començar a apunyalar-la per tot el cos. 

Va travessar el barri amb el cos a sobre

El que resulta encara més esgarrifós és que, després d'assassinar-la, la va embolicar en un sac de color verd, i va sortir al carrer amb el cadàver a sobre, per portar-lo fins al descampat, en una zona pròxima a les vies de tren. Molts veïns el van veure, ja que no eren ni les cinc de la tarda, però tothom es pensava que portava llenya. 

 

Després de travessar tot el barri i deixar el cos de mala manera, va tornar per demanar una pala a un veí. El primer no li va deixar la seva, però finalment sí que va aconseguir-ne una, i va tornar per fer un forat mal fet on enterrar a Kenya. Com que tenia pressa, va enterrar el cadàver malament, deixant visibles algunes de les extremitats.Finalment, els Mossos d'Esquadra, després de localitzar el cos sense vida de Kenya, va detenir-lo, com a principal sospitós del crim.