URGENT

Quim Torra demana aturar els aldarulls a Catalunya

La jutgessa dicta presó provisional incomunicada i sense fiança per a l'assassí confés de Diana Quer

La magistrada li atribueix els delictes d'homicidi dolorós i detenció il·legal, així com l'intent de segrest de fa una setmana

 

La jutgessa ha dictat presó contra José Enrique Abuín, 'El Chicle' | Facebook

 

La jutgessa del jutjat d'instrucció número 3 de Ribeira, en funcions de guàrdia, ha decretat aquest dilluns presó provisional incomunicada i sense fiança per a José Enrique Abuín Gey, «sospitós d'haver posat fi a la vida de Diana Quer», i d'haver intentat raptar a una altra jove el dilluns en Boiro. L'home, conegut com 'El Chicle', s'ha acollit al seu dret a no declarar davant la magistrada.

  

Detingut des del divendres, Abuín Gey va arribar als jutjats de Ribeira procedent de la caserna de Lonzas, a la Corunya, poc abans de les 8.50 hores d'aquest dilluns, en complir-se les 72 hores de màxim legal per passar a disposició judicial. Entre una gran expectació mediàtica, a la seva arribada als jutjats, va ser rebut entre insults i increpat per un grup de joves que tornaven de celebrar la festa de finalització d'any. Després de l'autor confés de la mort de Diana Quer, van entrar a l'edifici membres de la Policia Judicial portant caixes de proves.

Comentaris