Karmele Marchante deixa «Sálvame» per TV3 i es fa maçona

La famosa tertuliana decideix canviar el rumb de la seva vida i de cadena de televisió

Karmele Marchante amb la bandera independentista | Interviú

 

Karmele Marchante no deixa de sorprendre'ns, després de la seva discreta sortida del programa «Sálvame», la periodista catalana confessa que la premsa rosa va ser un gran error a la seva vida i ha decidit canviar completament de rumb i unir-se a la maçoneria com a enriquiment personal. Al seu currículum de feminista i independentista ara ha d'afegir maçona. D'altra banda, segons informa El Nacional, també ha canviat de cadena televisiva, ja que sobre els seus plans de futur es coneix que al gener del 2017 començarà a TV3 i al diari La Vanguardia, sense encara desvetllar quin sera el seu paper.

Declara que sempre li ha interessat el punt de vista de la maçoneria i que recolza les seves noves visions i actituds davant la vida. Marchante ha confessat que ha hagut de preparar-se molt per formar part d'aquest grup i passar una proves molt dures. Diu que el ser periodista li ha perjudicat una mica en la seva integració. Segons explica, la seva etapa a les tertúlies televisives ha acabat de forma definitiva per centrar-se en la seva nova forma de vida i declara convençuda que no hi ha volta enrere.


D'altra banda, referent a la seva marxa a la cadena de televisió catalana, assegura que la seva posició independentista li va provocar una situació molt desagradable tant personal com professional. Va ser Belén Esteban, estrella del programa «Sálvame» i excompanya de Karmele Marchante, la que va dir en directe: «Si no vols ser espanyola vés-te'n a TV3, no sé què hi fas a Telecinco». Cal recordar que la maçoneria és una associació universalment estesa formada per una germanor jerarquitzada i organitzada en lògies d'ideologia racionalista i caràcter filantròpic.


Comentaris

envia el comentari