IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Kiko Matamoros, a 'Sábado Deluxe': «Belén Esteban és enemiga de la intel·ligència»

El col·laborador de 'Salvame' va aprofitar el seu comiat del programa per expressar alt i clar la seva opinió sobre la de Sant Blas

Kiko Matamoros durante su entrevista en 'Sábado Deluxe'
Kiko Matamoros durant la seva entrevista a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

Finalment l'anunciada entrevista de Kiko Matamoros per explicar els motius de la seva marxa de 'Salvame' ha estat realitzada pels seus propis companys de programa a 'Sábado Deluxe'. El col·laborador ha decidit acomiadar-se de La Fàbrica de la Tele i ho ha fet sembrant polèmica i sense mossegar-se la llengua. Després d'explicar els motius de la seva marxa, Matamoros ha atacat directament Belén Esteban i els valors que aquesta representa en la pantalla petita: «Belén Esteban representa una Espanya tétrica. Em sembla un personatge valleinclanesc, perquè és una enemiga de la intel·ligència».

D'altra banda, també va aclarir: «No la rebutjo, però no m'agrada. Mai he envaït la seva privacitat, ni la de les seves parelles, ni la de la seva filla, però he estat molt crític amb el seu discurs». A més, va opinar que la devoció dels seus seguidors per ella «li fan més mal que els arguments dels seus detractors». Al llarg de la seva carrera, el col·laborador i la de Sant Blas han protagonitzat algun dels moments més tibants del programa.

Paz Padilla tuvo que intervenir en la discusión
Paz Padilla va intervindre en una de les discusions   | Telecinco

 


Comentaris

envia el comentari