Un cotxe dels Mossos d'Esquadra

Així va morir la Kristen, la jove apunyalada davant una discoteca de Cornellà

Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets i busquen dues dones com a presumptes autores de l'apunyalament mortal

Una punyalada davant la discoteca Capitolio de Cornellà de Llobregat va acabar amb la vida de la jove Kristen, de 18 anys i veïna del barri de Pubilla Cases de l'Hospitalet, poc després de les sis de la matinada d'aquest diumenge. Els Mossos d'Esquadra investiguen el cas i busquen dues dones que, segons un vídeo publicat pel digital 'El Caso', van perseguir i ferir de mort la jove Kirsten en el marc d'una multitudinària baralla a les portes del citat local d'oci nocturn.

Segons testimonis veïnals, citats pel digital 'Crónica Global', la baralla mortal era la quarta que es produïa en la matinada de diumenge davant Capitolio, la discoteca llatina ubicada al polígon Famades de Cornellà. En un dels vídeos publicats, es veu la Kristen travessar el carrer a la carrera per colpejar un home que està agredint-ne un altre. Després d'això, la jove marxa corrent perseguida per dues dones. Després de sortir del pla del vídeo durant uns segons, en tornar a aparèixer en imatge, tocant a una tanca, una de les dues dones surt corrents, mentre l'altra es queda amb la Kristen uns segons més, per acabar marxant després de forcejar.

Instants després d'aquests forcejaments, la Kristen resta en peu, per acabar desplomant-se a terra a conseqüència de la punyalada rebuda. Els seus amics, davant aquesta situació, van començar a cridar, demanant ajuda perquè la jove s'estava dessagnant. Els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que es van personar pocs minuts després al lloc dels fets van realitzar maniobres de reanimació a la Kristen, que va ser traslladada en ambulància en estat molt greu i va acabar morint en arribar a l'hospital.

Acusació particular de Fecasarm

Aquests vídeos, juntament amb els de les càmeres de seguretat del local d'oci, són amb els que treballen els Mossos d'Esquadra per tal d'esclarir els fets i localitzar la presumpta agressora de la Kristen.

Joaquim Boadas, president de Fecasarm, la patronal de l'oci nocturn, ha recordat en declaracions a 'Crónica Global' que els fets van tenir lloc «fora del local». El directiu ha condemnat l'agressió mortal i ha mostrat la seva «solidaritat» a la família de la víctima. En aquest sentit, ha comunicat que Fecasarm es presentarà com a acusació particular, igual que la discoteca Capitolio, pel dany causat a l'establiment.