L'accident mortal d'Ángel Nieto es va produir per no guardar la distància de seguretat correcta

L'atestat realitzat per la policia confirma que el pilot portava el casc descordat i els fars posteriors totalment plens de fang

Imagen de Ángel Nieto
Imatge d'Ángel Nieto | twitter / @ANieto_Oficial

La revista 'Interviú' ha tingut accés a l'atestat que va realitzar la policia sobre l'accident de trànsit que va posar fi a la vida d'Ángel Nieto al mes de juny. Tal com explica, el pilot portava el casc descordat i els fars posteriors totalment enfangats.

A més, l'atestat conclou que la causa de l'accident va ser que una dona alemanya de 38 anys que va impactar contra el quad del pilot no va respectar la distància de seguretat, encara que l'acusada nega aquest fet. La revista també explica que el campió de motociclisme circulava amb els fars plens de fang i amb el casc descordat, segons va relatar un dels testimonis de l'accident a la policia que va acudir al lloc dels fets.

D'altra banda, els investigadors de l'accident es van trobar amb moltes dificultats a l'hora de reconstruir el que va ocórrer, ja que, la situació dels vehicles estava modificada quan van arribar al lloc dels fets.

Els agents destaquen «l'absència de petjades i vestigis, que no van més enllà de la mateixa existència de danys materials d'escassa entitat en les unitats de tràfic».

Tal com relata l'atestat, l'accident es va produir perquè la conductora del cotxe que va xocar contra el quad «no es va adonar de la baixada de velocitat amb la qual circulava el vehicle davanter i el va envestir fent que el seu conductor sortís projectat feia la part davant». Nieto, «es va precipitar contra l'asfalt, sortint-se el seu quad de la via» i impactant de forma lleu contra un camió, quan ja no hi havia conductor.

L'accident

Aquest tràgic succés es va produir a les 10.25 hores del passat 26 de juliol de 2017. Cinc minuts més tard una ambulància es va desplaçar fins al lloc dels fets i l'equip mèdic el va atendre i va preparar el seu trasllat.

L'ambulància es va posar en marxa a les 11.05 hores i va arribar a la Policlínica Nuestra Señora del Rosario a les 11.23 hores. Tan sols arribar a l'hospital, els metges li van practicar una incisió al crani per la qual van introduir un sensor per mantenir controlada a tot moment la seva pressió intracranial. Finalment, el 3 d'agost no va poder lluitar més per la seva vida i va acabar morint.


Comentaris

envia el comentari