IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'addicció sexual de Daniel Lucia, l'empresari que va gravar 140 models mentre es canviaven de roba

Ja s'han presentat unes 129 denúncies

Daniel Lucia, en el centro, en un evento de moda
Daniel Lucia, al centre, en un esdeveniment de moda | Lluis Jimeno

Ha decaigut la trajectòria professional de l'empresari Daniel Lucia, de 32 anys, qui havia aconseguit fer-se un lloc en el món de la imatge gràcies a l'aparició de la seva pròpia empresa de models anomenada 'Dana Models Agency', situada a Pamplona. Els fets que han trastocat el bon progrés del negoci han estat les acusacions d'haver espiat a més de 140 models mentre que es canviaven de roba. Per aquest motiu, la Fiscalia demana 409 anys de presó per a Daniel.

La seva estratègia consistia a contractar a les professionals i fer-les canviar de roba en una habitació que disposava d'una càmera de vigilància. Així doncs, podia gravar -les imatges per veure-les en qualsevol moment. De fet, consten unes 140 gravacions sense consentiment.

L'empresari, primerament va negar els fets i va citar a les models per intentar que confiessin en ell, segons informa el diari 'Navarra.com'. Més tard, es va reconèixer com a culpable i ara s'enfronta a una de les condemnes més dures que mai s'han declarat a Navarra.

A més, ha assegurat que és addicte al sexe, fet que li ha causat rebre unes 129 denúncies anònimes. Tanmateix, algunes de les denunciants afirmen que l'acusat, en un primer moment, era amable; tot i que també podia resultar ser molt tallant.

La primera vegada que va veure una model canviar-se va ser per casualitat, de forma accidental, però així va ser com es va aficionar a veure les gravacions. Pel que fa a la difusió de les imatges, sembla que no haurien estat difoses a terceres persones.

La reducció de la seva condemna

Tot i que la Fiscalia va sol·licitar que se'l condemnés a 409 anys de presó, tan sols s'ha declarat una pena de dotze anys de presó com a màxim. Això és degut al fet que el Codi Penal indica que no es pot complir més del triple de condemna del que suposa el delicte més greu imputat. En aquest cas, el delicte més greu suposa una condemna de quatre anys i, per això, no podrà estar a la presó més de dotze.


Comentaris

envia el comentari