IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'advocat de la víctima de 'La Manada' després de veure un dels vídeos: «A ella se la passen com si fos una pilota»

Carlos Bacaicoa ha catalogat els 96 segons de filmació de «repugnants»

El abogado de la víctima de 'La Manada', Carlos Bacaicoa
L'advocat de la víctima de 'La Manada', Carlos Bacaicoa | EFE

La policia municipal de Pamplona que va redactar la primera denúncia de la presumpta violació grupal durant els Sanfermins de 2016, després de prendre declaració a la suposada víctima, assegura ara que la jove va reconèixer que sabia que l'havien gravat durant els fets tot i que no va incloure aquesta circumstància a la denúncia.

Des de la defensa afirmen que la policia ha argumentat que «no ho va considerar important» i que, per tant, es demostra que l'acte sexual va ser consentit. No obstant això, des de l'acusació, molt sorpresos per les paraules de l'agent, sostenen que «s'haurà equivocat».

L'advocat de la víctima, Carlos Bacaicoa, considera que malgrat les paraules de l'agent, els vídeos que va gravar 'La Manada' segueixen estat allà. Sobretot un que van esborrar però que posteriorment va ser recuperat i en el qual es pot veure com «a ella se la passen com si fos una pilota».

96 segons de vídeo

En concret, es tracta de mitja dotzena de peces curtes, 96 segons en total, que des de la defensa dels acusats es va plantejar a l'inici de la vista oral que es projectessin durant el testimoni de la denunciant, la qual cosa finalment no va succeir al no sol·licitar-ho cap de les parts malgrat haver-ho autoritzat el tribunal.


Comentaris

envia el comentari