L’alcalde de Montferri denuncia destrosses de matinada al poble en plena Festa Major

Un alcalde de l'Alt Camp denuncia destrosses de matinada al seu poble en plena Festa Major

La passada nit han llençat un petard a la bústia d'una família amb problemes de salut

El poble de Montferri ha sigut víctima de diversos actes vandàlics durant la darrera setmana amb destrosses generalitzades al mobiliari municipal. La passada matinada d'aquest diumenge, 25 d'agost, però, les víctimes han sigut una família amb problemes de salut. Així ho ha denunciat l’alcalde de Montferri, Josep Ruiz, a través d’un comunicat. Uns vàndals han llençat un petard dins la bústia d’aquesta família i ha explotat, fet que «hagués pogut produir una desgràcia».

Davant d’aquests últims fets, Ruiz ha informat que tenia la intenció de suspendre els actes de Festa Major que s’havien de celebrar aquest diumenge, 25 d’agost, però que finalment no ho ha fet perquè creu que els actes incívics «d’un reduït grup d’indesitjables» no tenen perquè pagar-los la resta de veïns i veïnes.

Imatge de la bústia rebentada per un petard la passada matinada
Imatge de la bústia rebentada per un petard la passada matinada | cedida

 

L’alcalde de Montferri ha anunciat, però, que ja s’ha interposat la pertinent denúncia als Mossos d’Esquadra. «No podem consentir aquestes destrosses ni que es vagi contra la seguretat dels nostres veïns», declara Ruiz, i afegeix que s’ha de procurar «que paguin per aquests actes vandàlics que, en un poble com Montferri, mai s’haurien de produir. Som un poble tranquil i tots volen gaudir de les nostre festes».

De moment no se sap qui són els autors de les destrosses, però Josep Ruiz assegura que a partir d’aquest dilluns es posaran «tots els mitjans al nostre abast per esbrinar qui han estat els que han jugat amb la salut dels nostre veïns i han destrossat el mobiliari urbà», denunciant que els autors han de pagar pels seus actes. L’alcalde montferrienc ha sigut taxatiu i ha exigit que si els vàndals «són del poble, que marxin; i són de fora, que no tornin més. Aquests indesitjables estan de més en un poble com Montferri.

Imatge de les destrosses als fanals de Montferri
Imatge de les destrosses als fanals de Montferri | cedida

 

L’alcalde de Montferri denuncia destrosses de matinada al poble en plena Festa Major
L’alcalde de Montferri denuncia destrosses de matinada al poble en plena Festa Major | cedida

 

Un llum trencat, entre les destrosses d'aquesta setmana a Montferri
Un llum trencat, entre les destrosses d'aquesta setmana a Montferri | cedida

 

Els vàndals han destrossat el mobiliari municipal
Els vàndals han destrossat el mobiliari municipal | cedida