L'assassí de Paz Fernández va colpejar-la al cap fins a la mort

Els investigadors ja disposen d'un retrat robot del sospitós

Paz Fernández falleció a causa de fuertes golpes en la cabeza y en el cuello
Imatge d'arxiu de Paz Fernández, assassinada a Navia, Astúries. | Cedida

L'autòpsia que se li va realitzar aquest passat dimecres, 7 de març, a Paz Fernández ha revelat que l'asturiana va morir després de ser copejada al cap en diverses ocasions, les quals van provocar-li nombroses contusions cranials que van acabar amb la seva vida. 

Tot i que encara no s'han produït detencions, i segons ha publicat 'El Español', els investigadors que porten el cas ja tindrien al cap un home com a possible autor dels fets. 

L'autòpsia també ha revelat que el cos de la víctima presentava lesions al coll, els quals haurien estat provocats per un objecte contundent i sense punta. Així doncs, l'assassí l'hauria colpejat al cap, provocant-li múltiples fractures mortals, i després l'hauria llançat a la bassa d'Arbón, on un veí de Luarca la va localitzar el cos. 

Aquests són els detalls que més han transcendit sobre l'autòpsia practicada al cadàver de la víctima a l'Institut de Medicina Legal d'Oviedo. El seu cos es trobava en avançat estat de descomposició a causa d'estar durant tants dies en contacte amb l'aigua.
 

D'altra banda, els investigadors també han pres mostres per determinar si la dona va ser agredida sexualment. Tant els agents com els forenses mantenen màxima discreció sobre els detalls de la recerca, ja que el cas ha estat declarat secret per la jutgessa de Luarca.

Ja es disposa d'un retrat robot 

Pel que fa al principal sospitós del cas, els agents ja tenen un retrat robot d'ell, el qual s'ha elaborat gràcies a alguns testimonis. Es tracta d'un home amb el qual Paz va ser vista la nit en què va desaparèixer i, per tant, podria tractar-se d'algú pròxim a ella. Segons han revelat fonts de la policia, la detenció podria produir-se durant els pròxims dies. 

La Guardia Civil durante la investigación en el embalse de Arbón
Imatge de la Guàrdia Civil durant la investigació a la bassa d'Arbón. | El Comercio

 

A hores d'ara, els agents investiguen els últims moviments del telèfon mòbil de Paz, ja que els últims senyals d'aquest es van registrar en una zona muntanyenca de la localitat de Busmargalí, aproximadament a 8 quilòmetres de Navia. Tanmateix, durant la jornada d'ahir, els membres del Grup d'Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil van continuar buscant pistes a l'embassament d'Arbón.


Comentaris

envia el comentari