IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'assassí de Vinaròs planejava segrestar o cremar a la seva exdona

Quan ella va intentar fugir, la va frenar amb un tret al cap

Kosien, el asesino de Vinaroz
Kosien, l'assassí de Vinaròs | Cedida

El vespre del Dia contra la violència de gènere, un nou cas d'assassinat per aquesta causa ha entelat l'actualitat al país. Lamentablement, poc podia imaginar Katharina que, el seu exxicot, Marcel Kosien, passaria un dia a la carretera, conduint des d'Alemanya fins a la ciutat valenciana de Vinaròs, per posar fi a la seva vida.

La Guàrdia Civil ha confirmat el pla que tenia l'exparella de la víctima alemanya, qui sembla que no pretenia assassinar directament a Katharina, sinó que, inicialment, planejava segrestar-la. Aquesta teoria ha pres força a partir de les brides obertes i la cinta aïllant que els cossos de seguretat van trobar dins del vehicle de l'agressor.

No obstant això, Kosien, de nacionalitat alemanya i de 40 anys, tenia diversos plans alternatius per si el seu primer objectiu no sortia reeixit. Un d'ells, podria haver estat cremar la casa de la seva exprella, doncs també va traslladar un bidó ple de gasolina, que també es troba en mans de la Guàrdia Civil.

Mort i suïcidi

Cap de les estratègies de l'assassí va sortir com esperava, així que Kosien va tractar d'aconseguir que Katharina sortís de casa seva per poder tenir accés a ella. La víctima, en veure-ho, va córrer a refugiar-se, però va ser interceptada pel seu agressor, qui li va disparar fins a quatre ocasions. Una de les bales va impactar al cap de la dona, qui va morir en l'acte.

Els crits de pànic de la víctima, així com els tirs de l'assassí, van provocar que el cunyat de Katharina presenciés l'esdeveniment, per la qual cosa va trucar immediatament a la Guàrdia Civil. Aquesta va arribar a la zona solament per aixecar els dos cadàvers, el de la víctima, i el de l'agressor, qui es va suïcidar després de l'assassinat.Perseguida des d'Alemanya

Katharina va arribar a València al setembre, després de trencar la relació amb Kosien. La decisió va ser celebrada per la seva família, que resideix a Vinaròs, on la van rebre amb alegria i li van cedir un dels habitatges que el seu pare hauria comprat al municipi valencià.

No obstant això, no van poder fer res per prevenir-la de l'atac del seu assassí, havent de patir la pèrdua del seu ser estimat, qui se suma a les tristes víctimes de violència masclista dins del nostre país.

 


Comentaris

envia el comentari