URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

L'assetjador de la mare de Gabriel va introduir al seu cotxe un pic, una pala i una bossa, segons apunta un testimoni

Va posar els tres objectes dins del seu vehicle el dia que va desaparèixer el petit Gabriel

El petit Gabriel, desapareghut fa una setmana
El petit Gabriel, desaparegut fa una setmana | Antena 3

Després de tota una setmana d'investigació poc s'ha pogut esbrinar sobre el que va passar en el moment de la desaparició de Gabriel, el menor de 8 anys desaparegut a Almeria. Fins al moment cap hipòtesis es descarta i ara un nou testimoni ha fet que la investigació pugui avançar. Es tracta d'una informació relacionada amb Diego Miguel, l'home amb una ordre d'allunyament sobre Patricia, la mare del nen.

Segons 'Espejo Publico', un testimoni fiable va veure com Diego Miguel agafava tres objectes: un pic, una pala i una bossa de tela força gran. Tres objectes prou sospitosos i fàcilment relacionables amb una desaparició.

L'home es troba a presó, detingut per assetjar la mare del petit durant mesosEl dia en què el nen va desaparèixer la polsera telemàtica de control que portava va ser desactivada, concretament durant dues hores. Va ser, però, la mateixa Patricia qui va assegurar que els senyals dels repetidors de la zona no el situaven prop del lloc on va desaparèixer el seu fill.

La Guàrdia Civil va registrar el vehicle

Tot i que la Guàrdia Civil va registrar el vehicle no va trobar-hi res sopitós a dintre. Als agents els va cridar l'atenció que el cotxe estava realment net, el sospitós els va explicar que l'havia rentat 24 hores abans, el que vol dir, després de la desaparició de Gabriel.

La Guàrdia Civil va registrar també el vehicle del pare de Diego Miguel on van trobar un altre element sospitós, a pesar que encara no s'ha pogut relacionar de forma directa amb la desaparició del petit.

Los padres de Gabriel escuchando la versión de la Guardia Civil
Els pares de Gabriel parlant amb la Guàrdia Civil | Cedida

 

Una samarreta amb restes d'ADN del petit

Cal recordar que l'última pista, i la més important que s'ha trobat fins al moment, ha estat una samarreta amb restes d'ADN de Gabriel que ha donat esperança als pares.

Això sí, la Guàrdia Civil té dubtes de la seva veracitat, ja que s'han quedat sorpresos que la samarreta estigués gairebé seca i estirada als matolls, quan dies enrere no havia deixat de ploure a la zona en qüestió.


Comentaris

envia el comentari