L'autòpsia del cos de Paz Fernández confirma que va ser assassinada

La dona asturiana va desaparèixer el passat 13 de febrer al municipi de Navia

Paz Fernández, una de las mujeres desaparecidas en Asturias.
Imatge d'arxiu de Paz Fernández, una de les tres dones desaparegudes a Astúries. | El Comercio

L'autòpsia que s'ha realitzat al cos de Paz Fernández Borrego, una de les tres dones que han desaparegut durant les últimes setmanes a Astúries, confirma la presència de signes de violència, el que significa que l'asturiana va ser assassinada. 

La dona, de 43 anys, va desaparèixer de forma misteriosa el passat 13 de febrer al municipi de Navia, a Astúries. Un veí de Luarca, també a Astúries, va ser qui va trobar el cadàver de la víctima flotant a l'embarcador on conflueixen els rius Navia, Acebal i Serrería, mentre estava practicant piragüisme.

Segons fonts de la Guàrdia Civil encara no s'ha pogut concretar el tipus d'arma que es va utilitzar per acabar amb la vida de l'asturiana, la qual estava separada i tenia dos fills. No obstant això, els agents descarten que es tracti d'un cas de violència de gènere. 

Cal recordar que Paz Fernández és una de les tres dones que han desaparegut en circumstàncies semblants a diferents zones d'Astúries en només 15 dies. No obstant això, la policia ha descartat que els casos estiguin relacionats entre ells.

 

Un piragüista va trobar el cos

La dona de 43 anys, veïna de Gijón, es va traslladar el passat 13 de febrer a la localitat asturiana de Navia amb el seu gos. Es va allotjar en un hostal com feia freqüentment i va sortir a passejar amb l'animal.

L'endemà, el gos va aparèixer passejant sol pels carrers del poble i el cotxe de la víctima va aparèixer al costat de l'hospital de Jarrio. Tanmateix, cal destacar que el telèfon la va posicionar a diversos quilòmetres i es va perdre la seva pista aquest mateix dia.

Després de diversos dies de rastreig i intensa recerca, el dimarts, 6 de març, al voltant de les 15.30 hores, un piragüista va trobar el cadàver de Paz Fernández a l'embassament d'Arbón, a la mateixa comarca, a uns dotze quilòmetres del lloc on va aparèixer el seu cotxe. Segons sembla, la Guàrdia Civil havia pentinat el pantà, així com el riu i la zona costanera de Navia, hores abans.


Comentaris

envia el comentari