ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

L'autòpsia final del cos de Diana Quer no pot demostrar que ‘El Chicle’ la violés

El pare de la menor veia indicis clars de violació i avui ha pogut sortir de dubtes

'El Chicle' y Diana Quer en dos fotos de archivo
El 'Chicle' i Diana Quer, en una imatge d'arxiu | Cedida

Novetats importants sobre el cas Diana Quer. L'autòpsia definitiva i conclusiva del cadàver de Diana Quer no ha pogut demostrar que José Enrique Abuín Gey ‘El Chicle’, la violés. L'anàlisi toxicològic emprat al llarg d'aquesta setmana ha negat que l'individu —empresonat des de inicis d'aquest any— abusés sexualment de la jove madrilenya.

La obvietat de tot plegat, però, rau en que el cos de la noia estava massa deteriorat quan va ser trobat pels investigadors de la Guàrdia Civil i ara, l'autòpsia no ni confirmar ni desmentir una prova clau del succés. 

Una summa dificultat 

Fernando Serrulla, el forense encarregat de l'autòpsia, ja va relatar que seria molt difícil trobar evidències en aquest context perquè el cos de la jove presentava moltes alteracions. 

Aquest, de fet, va explicar: «El semen perdura un màxim de set dies a l'interior de la vagina d'una persona viva». Per això, relatava que en el cas d'una persona morta, l'autòpsia «es complica molt més»

La hipòtesi de la violació era quelcom que semblava evident, una vegada vistes les condicions amb les quals va ser trobat el cos. Segons indica 'El Español', el cos de la noia va ser trobat sense roba i, per la qual cosa, els investigadors veien indicis clars de violació. El pare de Diana, Juan Carlos Quer, va relatar: «A la meva filla no van despullar-la per anar a missa» 

Un estudi exhaustiu

L'Institut Nacional de Toxicologia va inspeccionar teixits genitals de la jove i així com una brida que envoltava els cabells de la noia.

No obstant això, el procés de descomposició en el qual es trobava el cos ha fet impossible la determinació de la violació per part de la unitat forense del cas. S'haurà de veure, doncs, quin és el següent pas dels investigadors per trobar proves concloents sobre la presumpta violació. 


Comentaris

envia el comentari