L'autòpsia preliminar d'en Gabriel confirma que el petit va rebre una sèrie de cops al cos

El periodista Nacho Abad ha tret a la llum el motiu de la mort del petit

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.
Gabriel Cruz Ramírez en una imatge d'arxiu | Cedida

Noves i escrupoloses novetats sobre el cas del menut Gabriel Cruz. En aquest context, el periodista Nacho Abad, ha avançat que els primers resultats de l'autòpsia determinen que el cos del menor presentava diversos cops.

Tot i això, encara manca per discernir si aquests es van produir abans o després de la seva mort i encara s'haurà de restar a l'espera de la confirmació oficial. Segons la Guàrdia Civil, quan Ana Julia va treure el cos de Gabriel del pou per introduir-l'ho al maleter del seu vehicle el petit estava completament nu i, per la qual cosa, s'haurà de comprovar també com va produir el consternador succés. 

«Sé que sóc la sospitosa número 1 perquè sóc l'última persona que va veure amb vida en Gabriel», va relatar Ana Julia a la benemèrita just després de ser detinguda, segons el periodista d'Antena 3, Nacho Abad.  

Ana Julia Quezada, detenida por la desaparición y muerte de Gabriel
Ana Julia Quezada, detinguda per la desaparició de Gabriel Cruz   | Facebook

 

El relat de la Guàrdia Civil

Els investigadors van optar per mantenir la calma. Segons relata el mateix cos, el comportament d'Ana Julia Quezada va ser analitzat des del primer moment, ja que eren moltes les sospites que es despertaven sobre la seva persona.

Per això mateix, la Guàrdia Civil va anar amb peus de plom. No van registrar el seu cotxe ni tampoc van pressionar-la massa. Tot i que sospitaven d'ella —sobretot després de la troballa de la samarreta del menut i que es negués a entregar el seu mòbil— la benemèrita van donar via lliure a aquesta perquè no prengués cap decisió precipitada sobre el menut.

Els indicis policials, però, indiquen que la mort del nen s'hauria produït després de segrestar-lo i ara caldrà esperar a l'autòpsia oficial per veure quin és el resultat de la tragèdia. 


Comentaris

envia el comentari