L'autòpsia de Víctor Laínez indica que el van atacar amb brutalitat i el van fer patir molt

La jutgessa ha ordenat presó sense fiança per Rodrigo Lanza
Víctor, l'home que ha mort a Saragossa, víctima d'una agressió | Twitter

 

L'autòpsia realitzada a Víctor Laínez descriu que l'acusat va actuar amb brutalitat i provocant-li un greu patiment, segons les primeres  informacions que detalla l'‘ABC’. El seu assassinat és el crim pel qual Rodrigo Lanza ha estat enviat a presó sense fiança com presumpte autor dels fets. Segons informa el mitjà mencionat, la jutgessa ha aportat dades de l'autòpsia molt reveladores al document en el qual va ordenar la presó pel jove.

 

Per l'esquena i rematat a terra

Entre aquestes dades, destaca la prova que confirma que la víctima va ser atacada per l'esquena i que, per tant, no es va defensar. L'autòpsia detalla que el primer cop li va provocar una fractura al crani «amb hemorràgia i afectació del teixit cerebral». Després d'això, l'agressor va rematar a Víctor a terra amb cops de cap, suposadament amb el peu, que van trencar els ossos de la seva cara.

Imatge de Rodrigo Lanza, el presumpte assassí de Víctor Laínez | Cedida

 

Tots els testimonis apunten a uns mateixos fets

Al mateix informe, la jutgessa detalla que no hi ha dubte que Rodrigo Lanza és l'autor dels fets, ja que ho van confirmar «les declaracions prestades en dependències policials pels seus propis acompanyants», cinc clients del bar en què es va produir l'agressió i el seu propietari, tots testimonis dels fets transcorreguts.

 

La versió de Rodrigo Lanza, en dubte

La jutgessa posa en dubte la versió de Lanza, qui afirma que va atacar a Víctor en defensa pròpia. Segons ell, la víctima el va amenaçar amb una navalla, però aquesta arma no ha aparegut i contradiu totalment els informes forenses i les declaracions dels testimonis, recollides per la policia.

Imatge de Víctor Laínez. | Facebook

 

Les raons del seu empresonament

La perillositat de Rodrigo Lanza ha estat un dels motius pels quals la jutgessa ha ordenat la seva presó sense fiança. En paraules de la jutgessa: «és necessari evitar una possible reiteració delictiva, sense descartar que l'investigat pugui protagonitzar, novament, conductes violentes cap aquelles persones que li desagraden, bé sigui per la seva ideologia, o pels signes externs que la representen».