L'expresidenta del Parlament, Núria de Gispert, esquitxada per un suposat cas d'un nadó robat

Suposadament la socialista, i mà dreta de Pedro Sànchez, Margarita Robles, va ser l'encarregada d'entregar el bebè a uns amics de de Gispert

L'expresidenta del Parlament, Núria de Gispert, s'ha vist esquitxada per una trama de nadons robats.
L'expresidenta del Parlament, Núria de Gispert, s'ha vist esquitxada per una trama de nadons robats. | CatalunyaDiari.cat

Cara Alfonsa Reinoso, una suposada víctima d'un cas de nadons robats, assegura que l'any 1987, quan ella encara era menor, la socialista Margarita Robles, que aleshores era jutge de Menors a Barcelona, li va robar la seva filla i li va entregar a uns amics de l'expresidenta del Parlament Núria de Gispert. Tot i que el cas està tancat, la dona no assegura que no callarà i ha posat en una situació delicada tant a la mà dreta de Pedro Sánchez com a la presidenta del partit Demòcrates de Catalunya.

Assegura que la seva filla va ser entregada a Núria de Gispert

Reinoso fa un temps que intenta reobrir el seu cas de 'nadó robat' i explica que va ser precisament Robles la jutge que va portar la seva tutela durant l'embaràs. Segons ha avançat la revista 'Interviú', la portaveu de PSOE va ingressar a la dona, que aleshores tenia només 14 anys, a l'hospital. Reinoso provenia d'una família molt desestructurada: el seu pare era alcohòlic i la seva mare analfabeta es dedicava a ballar en una barra americana per guanyar-se la vida.

Segons explica la presumpta víctima, després de donar a llum li van assegurar que havia tingut un nen mort, tot i que en realitat afirma que era una nena i que va ser donada en adopció a una parella d'amics del germà de l'expresidenta del parlament de Catalunya Núria de Gispert. Aleshores, Gispert formava part dels alts càrrecs del Departament de Justícia.

Imatge de Pedro Sánchez i Margarita Robles.
Imatge de Pedro Sánchez i Margarita Robles. | cedida

Ha acusat Robles de deixar-la al carrer després de tenir el bebè

Clara també ha explicat que una setmana després de tenir a la seva filla, Margarita Robles va decretar la fi de la seva tutela tot i encara ser menor. Els fets van tenir lloc el 10 de juliol de 1987. «El Tribunal de Menors em va deixar absolutament desemparada, al carrer. Un cop vaig tenir a la meva filla i que em van enganyar dient que era un nen i que va néixer mort, els havia de córrer pressa treure'm del mig, no fos cas que m'assabentés de la trama i reclamés la nena» assegura la dona per la citada publicació.

Per aquest motiu Reinoso ha reclamat ara que interroguin a Robles com a testimoni de la suposada trama de 'nadons robats', ja que assegura que ella va ser el «nexe d'unió» entre tots els implicats. El seu advocat apunta que Robles va ser l'«epicentre» de tot el tema durant el 1987. Ara està en mans de la jutge l'opció de reobrir el cas, una acció que deixaria molt malament al PSOE i a Demòcrates de Catalunya.


Comentaris

envia el comentari