rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'últim missatge d'Indara Rodríguez a l'Instagram, uns dies abans de morir

La 'wedding planner' sempre es va mostrar molt positiva

 

La famosa organitzadora de bodes gallega, Indara Rodríguez, moria ahir dilluns, 22 de gener, amb només 34 anys. Es tracta de la fundadora de la famosa i exitosa empresa 'El Sofá Amarillo', la qual ja acumula uns 50.000 seguidors a l'Instagram, aproximadament. I és que el seu negoci estava tenint un gran èxit, sent una de les 'wedding planner' més demandades, organitzant i dissenyant milers de bodes. 

 

De fet, va ser la mateixa empresa qui ahir confirmava la seva mort, després que ningú sabés res de l'evolució de la seva malaltia des de les últimes publicacions a les xarxes de la mateixa Indara. 

Es desconeixia la gravetat de la situació

Tres dies abans de confirmar-se la seva mort, Indara explicava, per primera vegada, als seus seguidors els seus problemes de salut. «El camí de tornada a casa el diumenge em va portar, directament, a urgències, i aquí continuo, entre vies, catèters, puncions, menjar insuls i porqueries diverses. La senyora xacra en tota la seva esplendor», publicada llavors. 

 

 

Malgrat assegurar que només es tractava d'unes petites molèsties, la cosa va empitjorar considerablement. Un dia més tard, Indara publicava el que esdevindria el seu últim missatge a l'Instagram. Al costat d'una imatge on se la veia d'esquenes amb una cadira de rodes juntament amb els seus tres fills, escrivia: «Si alguna cosa tenen d'emocionant els hospitals d'aquesta ciutat, són les vistes espectaculars. I sent una mica menys romàntics, per als meus fills, les màquines de vending!». 

Una dona molt estimada

Indara Rodríguez era una dona molt estimada per tots aquells que la coneixien, tal com demostra l'emotiu comiat dels seus companys de feina, a través del seu compte oficial d'Instagram. «Sempre ens arrossegava a tots amb ella, però aquesta vegada, a única, ha marxat sola de viatge, tot i que no del tot... Aquí ens deixa el món que ella va crear, tot allò que va inventar de manera incontrolable», són les primeres paraules del missatge. 

 

 

«Indara va viure de pressa trenta-quatre anys molt intensos, inspiradors, incansables. Fràgils. De filies incondicionals i de fòbies incontrolables. Àcida i tendra en una composició impossible i única. Ha marxat només després d'haver-nos ensenyat a lluitar per cada somni, a no veure obstacles al camí, a riure de la mala sort i esprémer cada dia com si fos l'últim. Ho ha aconseguit tot. Tot, i més. Fins a deixar un llegat definitiu», continua el text. 

 

Finalment, la publicació també recull unes sentides paraules que va pronunciar la mateixa Indara fa un temps: «Una vegada em va parlar d'aquest moment i em va dir que quan arribés, que no m'oblidés de dir-vos que us servíssiu una copa de vi i brindéssiu per la vida ben viscuda. Avui, més que mai... molt Joie de vivre!».