La camisa que van lluir Gloria Camila i Kiko a 'Supervivientes' pertany a la marca creada per un reporter de 'Sálvame'

L'empresa es diu 'Craff' i només fabrica entre 20 i 25 unitats de cada model
La camisa de Gloria Camila i Kiko 'Supervivientes', disenyada por un colaborador de Telecinco | Cedida

 

Gloria Camila aprofitava la recompensa que aconseguia en una de les proves de ‘Supervivientes’ per rescatar de la seva maleta una camisa que s'ha convertit en un dels símbols d'aquesta edició del ‘reality’. Tant ella com el seu nuvi Kiko no han dubtat a lluir la peça d'estampat asteca i molt colorit. El que no molta gent coneix és que aquesta camisa pertany a la marca ‘Craff’, una petita empresa creada pel reporter de ‘Sálvame’ Antonio León i el seu soci Pepo.

Com el mateix reporter explica a Telecinco, aquest petit negoci va començar quan es va adonar que li era impossible trobar roba del seu estil, colorida, atrevida i de qualitat, a un preu assequible. Així és com va néixer ‘Craff’, una marca que sorgeix sense presses ni aclaparaments. «No ens movem per temporades i tampoc fem rebaixes. Tenim llibertat plena per fabricar», explica León. A més, un dels grans objectius d'aquesta empresa era fer roba diferent que tothom pogués permetre's. Cada camisa costa 43 euros: «No és un nombre rodó perquè ajustem molt el preu», afirma el reporter.
 
El reporter de ‘Sálvame’ Antonio León i el seu soci Pepo són els creadors de la firma 'Craff' | Cedida

 

Una altra de les característiques d'aquesta marca és que només fabriquen entre 20 i 25 unitats de cada model. Per això, el que van lluir els ‘Supervivientes’ es va esgotar fa temps, tot i que asseguren: «Es tenen estampats semblants com a ‘Azteca 2’ o ‘The Mexican». A més, totes les camises es fabriquen a Utrera, Sevilla. José Antonio i Pepo contacten amb il·lustradors per dissenyar teles, les busquen pel seu compte o utilitzen algunes de l'empresa de roba de nens que també regenta Pepo.

Altres protagonistes de Mediaset com 'Las Mellis' també han lluït els seus dissenys | Cedida

 

Pel que fa a les talles, de la mateixa manera que els dissenys, són limitades. I és que les camises són unisex i per això només existeixen dues talles, la M i la L. Els seus creadors expliquen que van buscar un patró que s'adaptés tant al cos de l'home com de la dona. Ells les poden lluir com a camises normals i en el cas d'elles, també serveixen com a vestit o camisola sobre una samarreta. Tot això ha fet que siguin molts els famosos que apostin per aquests dissenys, encara que des de la casa asseguren que en cap cas les han regalat per fer-ne promoció.