La cantant María Jiménez va assistir a 'Viva la vida' i va parlar sobre la seva malaltia

La mort del seu exmarit, Pepe Sancho, i el càncer de mama que li van diagnosticar en 2013 són motius que van enfonsar a l'artista

  

María Jiménez ha tornat als platós de televisió després de més de dos anys d'inactivitat. La cantant va assistir a 'Viva la vida', el nou programa de Toñi Moreno a Telecinco, la nit del dissabte 10 de juny. L'artista va aprofitar per parlar de la seva vida i les raons per les quals ha estat fora de la vida pública durant dos anys. Jiménez, qui va estar casada amb el conegut actor Pepe Sancho, va tenir una filla que va morir en un tràgic accident de trànsit en 1985. En aquest moment, les coses van començar a tornar-se difícils per a la cantant. Anys després, María Jiménez va denunciar al seu marit per maltractaments, encara que va ser absolt. En 2013, l'actor va morir a l'edat de 68 anys. Segons informa 'The Huffington Post', a l'artista se li va fer molt complicat explicar a Alejandro, el seu fill, la mort del seu pare.

A més, per si no fos poc, dos dies abans de la mort del seu exmarit, a María Jiménez li van detectar un càncer de mama. La cantant va assegurar ahir a la nit en 'Viva la vida' que mai ha estat «molt depressiva» i que sempre ha sabut solucionar els seus problemes amb fortalesa i confiança. «Has arribat a perdonar a Pepe Sancho?», li va preguntar Toñi Moreno a Jiménez. La resposta de l'artista va sorprendre alguns i va causar algun riure entre el públic: «Mort el gos, morta la ràbia».


Comentaris

envia el comentari