La confessió d'Eva Santolaria

L' actriu catalana, popular per els seus papers a Compañeros i Siete Vidas, revela que va patir una depressió

Eva Santolaria confesó que había sufrido una depresión | Cedida

La barcelonina Eva Santolaria es va donar a conèixer com a actriu a la sèrie Compañeros, en la qual interpretava a l'estimadíssima Valle. Posteriorment, va rodar diverses pel·lícules com Días de Futbol i es va incorporar al repartiment d'una altra sèrie mítica, 7 vidas, on va interpretar la Vero. Una vegada finalitzada la seva participació a Compañeros, Santolaria confessa que va combatre una depressió per quedar-se encasellada, ja que ningú la volia contractar ni en cinema ni en teatre.

Santolaria ha recordat en moltes ocasions l'explosió de popularitat que ella i els seus companys van viure amb la sèrie: «Vam ser el primer fenomen fan, semblàvem estrelles de la música; es va traspassar una línia cap a l' histerisme que ja no era ser simplement populars. Un no pensa mai que els adolescents folraran les seves carpetes amb la teva foto.» L'actriu va relatar en una recent entrevista a VerTele  el moment en el qual es van adonar del que estava passant al seu voltant: «En un rodatge a la platja van venir els nostres primers fans i vam flipar, van haver de posar un cordó perquè no entressin. Les mares li demanaven al Julián que toqués als seus fills i es colaven a les habitacions. No podíem anar al carrer, ni agafar el metro. Em robaven la roba interior de l'estenedor… Quan anàvem a fer promos a les discos portàvem seguretat.»

No obstant això, aquella situació no es traduïa a que els plogués feina més enllà de la sèrie, ja que «calia tenir especial cura per no creure't que estava tot fet perquè el que realment tocava era demostrar que podies fer més coses». Tot eren nos en cinema i en teatre. Et tancaven les portes, t'anaves cremant i t'encasellaven. En 20 anys no hem coincidit mai amb actors de la sèrie en un altre projecte perquè no volia. Si coincidia amb Antonio Hortelano –Quimi—, un dels dos queia automàticament.»


Comentaris

envia el comentari